Nu rata reducerile senzaționale la Procosmetic: comandă cele mai bune creme pentru îngrijirea tenului la prețuri speciale!

Nu rata reducerile senzaționale la Procosmetic: comandă cele mai bune creme pentru îngrijirea tenului la prețuri speciale!
Nu rata reducerile senzaționale la Procosmetic: comandă cele mai bune creme pentru îngrijirea tenului la prețuri speciale!

Pentru ca tu sa gasesti tot ceea ce ai nevoie si pentru ca navigarea pe site sa fie mult mai usoara, Pe site-ul Procosmetic vei regăsi produsele grupate în următoarele categorii: păr, ten, unghii, epilat, machiaj, bărbați, seturi cadou, aparate păr, saloane. Printre cele mai populare produse de pe site se numără și creme de fata. Este foarte important să ai grijă de tenul tău în fiecare zi, astfel încât să previi apariția ridurilor, a petelor pigmentare și să ai o piele sănătoasă și frumoasă. 

Cea mai simplă rutină de îngrijire a tenului, pe care oricine o poate urma, chiar și bărbații, este formată din curățare, tonifiere, hidratare și protecție solară. Dacă repeți acești pași zilnic, rezultatele nu vor întârzia să apară. Iar mai apoi, poți introduce alte creme sau produse destinate ingrijirii, în funcție de nevoile tenului tău și de ceea ce intenționezi să îmbunătățești. Este important să alegi întotdeauna produse bine formulate, cu ingrediente active, ce vor contribui în fiecare zi la sănătatea și frumusețea tenului tău.

În continuare îți vom prezenta câteva dintre cremele noastre preferate, pe care le poți achiziționa la un preț special.

Primul produs pe care ți-l recomandăm este Evagarden Gel cremă pentru față HydraOne 50 ml. Acesta se remarcă printr-o textură mai moale decât a unei creme obișnuite, este mai hidratantă și mai răcoritoare. Conține complexul cu triplă acțiune HydraOne, care hrănește în profunzime și ajută la consolidarea barierei protectoare a pielii.

Lasă un finish neted, non-lipicios și un ten hidratat și tonifiat. Printre ingredientele active care se mai regăsesc în cremă se numără și Hialuronatul de sodiu, care hidratează pielea în profunzime, acidul hialuronic care oferă elasticitate pielii si incetineste procesul de imbatranire și fosfolipidele atât de importante pentru îmbunătățirea absorbției substanțelor active. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă îți dorești o cremă de noapte pentru întinerire, îți recomandăm: Solanie Aha Line crema de noapte AHA Peel pentru reintinerire 30 ml. Acizii de tip AHA sunt potriviți pentru exfolierea pielii în cele mai bune condiții și în timp au capacitatea de a atenua ridurile fine. Ingredientele de bază ale acestei creme sunt: 2% AHA cu pH de 4,5-5,5, ulei de palmier ce ajută la regenerarea tenului și îl protejează de efectele radicalilor liberi, unt de shea, ulei de nuci macadamia și ulei de jojoba pentru fermitatea și elasticitatea pielii și complexul

Mg-Relax®, renumit pentru reducerea activității mușchilor mici prin efect de botox, netezirea suprafeței pielii și reducerea ridurilor superficiale. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Acestea au fost doar două recomandări, însă pe site te așteaptă alte zeci de produse special concepute pentru o îngrijire adecvată a pielii, indiferent de tipul acesteia. Profită de oferte și bucură-te de cele mai bune creme de față ce îți vor menține tenul tânăr și sănătos. 

Am vrea să știm dacă ți-am atras atenția cu produsele prezentate și dacă te tentează reducerile de la Procosmetic! 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies