Bianca de la "Puterea Dragostei", în doliu! Pe cine a pierdut fosta concurentă?!

bianca puterea dragostei doliu
Bianca a fost una dintre concurentele apreciate de la Puterea Dragostei

Fosta concurentă a show-ului "Puterea Dragostei" trece prin momente extrem de grele. Bianca a pierdut o ființă apropiată sufletului ei.

Bianca, fostă concurentă la "Puterea Dragostei", suferă enorm. Frumoasa brunetă și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare doar cu momente frumoase pe care le-a expus de fiecare dată, doar că acum aceasta le-a arătat și o parte mai tristă a vieții sale.

Bianca de la "Puterea Dragostei" este în doliu

Obișnuită în lumina reflectoarelor numai cu zâmbetul pe buze, Bianca, cea care a participat în sezonul 3 în cadrul show-ului "Puterea Dragostei", și-a anunțat fanii printr-o postare pe o rețea de socializare, despre clipele devastatoare prin care trece.

Citeste si: Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

Frumoasa brunetă și-a pierdut bunica, dar n-a vrut să ocolească acest trist eveniment fără ca publicul să-i afle și părțile mai puțin fericite din viață.

bianca doliu
Bianca este în doliu după ce și-a pierdut bunica[Sursa foto: Instagram Bianca]

„Dumnezeu să te ierte bunica mea care m-ai crescut...te voi iubi toată viața mea, ne-a distrus plecarea ta.”,

a fost mesajul scris de Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Chiar dacă fosta concurentă a sezonului 3 a reușit să le arate tuturor poze cu cea pe care a iubit-o nespus, mesajele de condoleanță nu au întârziat să apară.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, declaraţie surprinzătoare după despărţirea de Alex Turcu: "Mai port inelul de logodnă"

În momentul în care Bianca a intrat la "Puterea Dragostei", tânăra a pus ochii pe Akebono, mai ales că au avut și o întâlnire în camera roșie.

bianca puterea dragostei bunica
Bianca este foarte apreciată pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Bianca]

Akebono și Bianca s-au simpatizat de la început, dar cei doi nu au reușit să formeze un cuplu. Bruneta a fost eliminată din competiție, declarând că experiența trăită la "Puterea Dragostei" a fost una minunată.

"A fost o experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat.", a spus Bianca după ce a ieșit din competiție.

bianca doliu bunica
Bianca le-a arătat urmăritorilor că suferă extrem de mult[Sursa foto: Instagram Bianca]

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este urmărită de 22,5 mii de oameni pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu ei și bune și rele, așa cum s-a văzut din ultima postare făcută.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ramona Lăzuran și Cristi Voicu s-au despărțit: „Viața îți testează câteodată forțele”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies