Oana Zăvoranu, despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă: „Să se bată până la vine rău...”

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu este acum căsătorită cu Alex

Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul momentului, dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar și despre ce s-a întâmplat în weekend.

Oana Zăvoranu continuă războiul cu Pepe și cu încă soția acestuia, Raluca Pastramă. În cadrul unui Instastory, Oana Zăvoranu a acceptat să răspundă unor întrebări delicate de-ale fanilor. Printre ele, vedeta a fost întrebată ce părere are despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca.

Citeste si: Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

În ultimele zile, Pepe și Raluca sunt implicați într-un scandal fără sfârșit, după ce tânăra a obținut un ordin de restricție împotriva artistului și l-a acuzat de violență.

Câteva zile mai târziu, Raluca Pastramă și-a retras plângerea, iar ordinul de restricție împotriva ei și a micuțelor a fost anulat.

Citeste si: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?! Ce document a depus artistul în instanță

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Instagram]

În cadrul motivării lui Pepe în fața instanței, artistul a vorbit despre faptul că soția sa a mers la munte cu un grup de prieteni, printre care se află și un

bărbat cu care Raluca ar fi flirtat intens în ultima perioadă, iar în ziua în care a primit ordin de restricție, Pepe și-a dorit să afle adevărul din partea ei.

În scandal s-a implicat și Oana Zăvoranu, care și-a spus părerea despre scandalul momentului din showbiz. Deși a evitat să vorbească prea mult despre acest subiect, fanii au insistat.

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu despre scandalul dintre Pepe și Raluca[Sursa foto: Instagram]

„Păi Rasputia știe chestii d-astea, că ea e avocatu' și muscă pe perdea în timpul liber, că ea arenumai timp liber când nu mănâncă orice.

Eu nu mă pricep. Mie mi se rupe și mi se-ndoaie, să se bată până le vine rău și după iar să se bată și după să se împace și să nu se mai certe niciodată”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory, vizibil amuzată de întreaga situație.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după 8 ani

Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct căsniciei, după 8 ani.

Artistul a anunțat că va fi un divorț simplu, la notar, însă, se pare că lucrurile se complică, iar cei doi vor ajunge în fața judecătorilor.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies