Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a fugit la mare! Ce s-a întâmplat cu bruneta?!

bianca comanici surpriza prietena mary
Bianca Comănici este cea mai bună prietenă a lui Mary

Mary, concurentă la "Puterea Dragostei" a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. A petrecut alături de Bianca Comănici și iubitul ei.

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a reușit s-o surprindă extrem de plăcut pe prietena ei Mary, concurenta din casa iubirii.

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a fugit la mare

Chiar dacă discuta pe una dintre rețelele de socializare cu fanii ei, Bianca Comănici a trebuit să se scuze și să plece destul de repede, asta pentru că voia să-și surprindă cea mai bună prietenă, Mary. 

Concurenta de la "Puterea Dragostei", Mary, a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani și a reușit să petreacă momente de neuitat alături de prietenii și iubitul ei. 

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian de la Puterea dragostei a bătut-o pe Florentina: „Pur și simplu era...”

Bianca Comănici a reușit să-și surprindă prietena prin faptul că a bătut atâta drum pentru a participa alături de ceilalți la celebrarea zilei de naștere a fetei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine și de această dată. Au venit oameni la ziua mea la care nu mă așteptam deloc și mă așteptam să vină alte persoane, însă nu au venit deloc. Ideea e că le mulțumesc din suflet că nu au venit că așa mi-am dat seama de cine sunt și o să am grijă de fiecare în parte.

Și vreau să vă mai mulțumesc că sunteți în viața mea", a fost mesajul transmis de Mary pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bianca Comănici, mai fericită ca niciodată! Cu cine a fost surprinsă bruneta de la „Puterea Dragostei” în miez de noapte?

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost surprinsă de petrecerea pusă la cale chiar de iubitul ei Robert, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

bianca comanici supriza mary
Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a reușit să-și surprindă prietena[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Mary și Robert  sunt unii dintre cei mai iubiți conurenți de la "Puterea Dragostei", iar pe 1 ianuarie, cei doi s-au logodit. Tinerii nu exclud nici venirea pe lume a unui copil, dar nu se grăbesc.

"Eu însă, cred cu tărie că încă sunt foarte tânără, am doar 22 de ani, și un copil înseamnă responsabilitate. În momentul în care voi avea stabilitatea financiară pe care mi-o doresc, vom lua în calcul cu siguranță și un bebe”, a declarat Mary.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bianca de la "Puterea Dragostei", în doliu! Pe cine a pierdut fosta concurentă?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies