Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară: „Abia aștept”

Flavia Mihășan
Flavia Mihășan este însărcinată

Flavia Mihășan urmează să devină mamă pentru a doua oară, peste numai câteva luni. Vedeta și partenerul său sunt în culmea fericirii.

Bucurie de nedescris pentru Flavia Mihășan, cea mai iubită vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani. Tânăra este însărcinată pentru a doua oară și a făcut anunțul cel mare în urmă cu puțin timp.

Flavia Mihășan și partenerul său urmează să devină oărinți pentru a doua oară, iar toată familia este în culmea fericirii.

„Peste câteva luni, micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi, părinții cei mai norocoși din toată lumea!! ♥ ️”, a scris Flavia Mihășan pe contul său de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Flavia a făcut și primele dezvăluiri despre sarcină, în cadrul unui interviu pentru viva.ro. Frumoasa dansatoare a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului: „Mi-a fost frică”

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e.

Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Flavia Mihășan este însărcinată
Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară[Sursa foto: Facebook]

Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că  abia aștept să cunosc bebelușul  ăsta minunat,  îl  așteptăm cu mare, mare drag”, a dezvăluit Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan și-a planificat sarcina. Ea se iubește cu dansatorul Marius Moldovan

Sarcina a fost una planificată, pentru ca micuțul Carol să fie apropiat de bebeluș și să crească împreună.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Christina Perri a pierdut bebelușul: „A murit în liniște”

„Da,  exact  ăsta  a  fost  planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a mai spus Flavia în același interviu.

Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să revină alături de Dani Oțil și Răzvan Simion, Flavia Mihășan și-a dorit din tot sufletul să fie non-stop alături de micuțul Carol, așa că a lăsat cariera pe planul secund.

Sursa: viva.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Matache, mama Deliei, a ajuns la spital! Ce a pățit artista de muzică populară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies