Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Cum s-a dat de gol fostul concurent

gabita de la craiova concurent puterea dragostei
Găbiță de la Craiova și-a uimit fanii printr-o postare pe unul din conturile de socializare

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" și-a uimit fanii printr-o postare pe social media. Găbiță de la Craiova revine în casa iubirii?

Găbiță de la Craiova a intrat în casa "Puterea Dragostei" în speranța că-și va găsi sufletul pereche. La scurt timp însă, a trebuit să renunțe din cauza unor probleme de sănătate. Recent, fostul concurent a devenit foarte activ pe conturile de socializare și i-a surprins pe fani cu o postare... din Turcia! 

Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"

Chiar dacă și-a dorit să le cunoască pe fetele de la "Puterea Dragostei", Găbiță de la Craiova nu a rezistat mult în competiție. După ce a părăsit show-ul, bărbatul a declarat

care a fost motivul pentru care nu a putut continua.

Citeste si: Cum se simte Găbiță de la Craiova, fostul concurent de la Puterea Dragostei care a fost nevoit să revină în țară din cauza problemelor de sănătate?

„Îmi pare foarte rău, mai ales că este vorba despre o problemă de sănătate. Chiar aveam de gând să fac o pauză.

Mă gândeam foarte des la decizia asta pentru că au fost momente în care mă simțeam foarte slăbit. Da, toată săptămâna și din cauza asta nu am putut... am avut simptome de amețeală. Ceva cervical am înțeles că este, am două vene înfundate și nu mi se oxigeneaza creierul, pe stânga și pe dreapta'.”, a declarat Găbiță de la Craiova după eliminarea din competiția "Puterea Dragositei."

gabita de la craiova se intoarce la puterea dragostei
Găbiță de la Craiova se poate întoarce la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Gabita de la Craiova]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După ce s-a întors în țară și a descoperit care a fost problema, Găbiță de la Craiova și-a anunțat imediat fanii de pe rețelele de socializare.

Citeste si: S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

"Am o problemă la urechea internă de la boxă, îmi dă un dezechilibru, dar o să îmi revin.", a spus Găbiță de la Craiova.

Acum că problemele de sănătate sunt rezolvate, Găbiță de la Craiova este mai activ ca niciodată și a început să posteze din nou pe social media.

gabita de la craiova fost concurent puterea dragostei
Găbiță de la Craiova și-ar dori să se întoarcă în casa "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Gabita de la Craiova]

Tocmai de aceea, fanii au rămas cu gura căscată când au observat una dintre postările fostului concurent de la "Puterea Dragostei".

Acesta se află în Turcia și nu este exclus să revină în competiție.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Comănici, mesaj tăios pentru Florentina, fosta lui Livian de la "Puterea Dragostei": ”Domnișoara știe foarte bine..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies