Raed Arafat, anunț de ultimă oră! Este nevoie de declarație pe proprie răspundere

Raed Arafat
Raed Arafat despre alegerile parlamentare

Raed Arafat a dezvăluit că este nevoie de o declarație pe proprie răspundere, în contextul alegeri parlamentare 2020.

Raed Arafat a făcut anunțul așteptat de toți românii! E nevoie de declarația pe propria răspundere. Românii trebuie să știe asta, înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Șeful DSU, Raed Arafat, a făcut anunțul care îi vizează pe românii care vor să voteze! E nevoie de declarația pe propria răspundere, spune şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Arafat a susținut, într-un răspuns pentru Biroul Electoral Central, că persoanele din afara localităţilor carantinate se pot deplasa în localităţi carantinate pentru a vota.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre alegerile parlamentare: "Avem două probleme grave..."

Potrivit unui document semnat de Raed Arafat, persoanele care merg în/din localităţi carantinate pentru a vota sau pentru a participa la organizarea procesului electoral trebuie să aibă asupra lor și o declaraţie pe propria răspundere în care să precizeze motivul deplasării.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Documentul semnat de Raed Arafat
Documentul semnat de Raed Arafat, în contextul alegerilor parlamentare[Sursa foto: capital.ro]

Secretarul de stat a mai arătat că restul detaliilor, cum ar fi condiţiile în care se desfăşoară votul în interiorul localităţilor carantinate, sunt prevăzute în ordinele speciale de carantinare pentru fiecare zonă.

Pe data de 6 decembrie au loc alegerile parlamentare 2020, iar românii sunt chemați la vot pentru a alege membrii Senatului și ai Camerei Deputaților.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, avertisment pentru România: „Situația este scăpată de sub control”

Votarea în România se desfășoară într-o singură zi, duminică, 6 decembrie 2020, între orele 7- 21.00. În diaspora, vptul de va desfășura pe parcursul a două zile, pe 5 și pe 6 decembrie.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2020 a început pe data de 6 noiembrie 2020 și se încheie pe data de 5 decembrie, la ora 7.00.

Ludovic Orban, anunț despre un lockdown după alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu poate fi vorba despre un nou lockdown după alegerile parlamentare, așa cum se vehiculează.

"Garantez 100% că  nu va fi niciun lockdown. Aşa ceva nu se va întâmpla. Deci, cine mai susţine aşa ceva, spun că este o bazaconie şi că este de fapt o minciună de campanie în încercarea de a mai reduce susţinerea pentru PNL.

Şi preşedintele a spus foarte clar: nici vorbă de aşa ceva. Nu se pune problema unei închideri a activităţilor economice", a declarat Ludovic Orban.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

România intră în lockdown după alegeri?! Ce spune Alexandru Rafila

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies