Olga Popa, însărcinată pentru prima dată! Primele imagini cu burtica!

olga popa insarcinata prima data
Olga Popa a făcut anunțul mult așteptat pe paginile de socializare și este mai fericită ca niciodată

Olga Popa și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru prima oară. Ce mesaj a postat frumoasa vedetă.

Olga Popa, cunoscută prezentatoare a unui post de televiziune, a făcut anunțul mult așteptat. Frumoasa vedetă a postat câteva poze pe rețelele de socializare în care apare cu burtica la vedere. Motivul? Prezentatoarea este însărcinată cu primul copil. Felicitări!

Olga Popa este însărcinată! Ce a declarat frumoasa prezentatoare

Olga Popa, cunoscută fanilor ca prezentatoare TV dar și ca producătoare a unei emisiuni moderată de Mihai Morar, este însărcinată.

Citeste si: Mario Fresh, operat de urgență! Ce a pățit artistul

Frumoasa vedetă a făcut anunțul mult așteptat chiar pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii cu tematică de sărbători, dar și cu burtica de gravidă la vedere. Astfel, fanii au felicitat-o imediat și s-au bucurat împreună cu aceasta de fericitul eveniment.

olga popa gravida anunt
Olga Popa și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că este însărcinată[Sursa foto: Instagram Olga Popa]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Olga Popa nu a vrut să dezvăluie secretul  ascuns cu grijă, dar și-a dat seama că cei care o iubesc s-ar bucura să afle și despre această etapă din viața ei.

Citeste si: Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul însurat: "Așa e!"

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment pentru a mă obișnui eu cu ideea și apoi să fac față tuturor gândurilor voastre.Mulți nici nu ați fi sesizat că mai curând decât vă așteptați o să mai cunoașteți pe cineva! Începutul a fost demn de o drama queen, dar ce e important și am realizat între timp este că a venit salvarea mea din lumea care zi de zi mă lăsa fără aer.

Acum am să vă spun ceva mai interesant!A apărut un nou suflet în viața mea,care,deși nu am vrut să recunosc,are nevoie de toată atenția mea. Dintr-o dată,a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine,de cele mai multe ori pentru alții,nu pentru mine.
Oricum vom alege să te numești,îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu” , a scris Olga Popa pe o rețea de socializare.

olga popa anunt
Olga Popa a reușit să-și surprindă urmăritorii cu ajutorul pozelor pe care le-a postat pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Olga Popa]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Olga Popa și-a anunțat și retragerea din televiziune, odată cu vestea că va fi mămică în scurt timp.

„Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine,aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme,așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort.

olga popa anunt copil
Olga Popa a făcut anunțul mult așteptat[Sursa foto: Instagram Olga Popa]

Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua,cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii,provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată? Sau băiat?”, a mai spus prezentatoarea TV.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cele mai frumoase obiective turistice cu vestigii antice

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies