Jador de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România”

Jador de la Puterea dragostei
Jador de la Puterea dragostei pleacă din România

Ce se întâmplă cu Jador de la Puterea dragostei. Fostul concurent a făcut anunțul pe contul său de socializare, în urmă cu puțin timp.

La doar o zi după ce Andra Volos a anunțat că pleacă din România, Jador a făcut un anunț care i-a cutremurat pe fanii săi.

Artistul care a devenit cunoscut în casa Puterea dragostei a dezvăluit pe contul său de Instagram că are mai multe probleme pe cap și că nu știe ce va face pe viitor, însă este nevoit să plece pentru câteva luni din România.

Jador de la Puterea dragostei a dezvăluit că s-a întâmplat ceva în viața sa și că va face lumină în acest caz în cadrul unui vlog. Timp de cinci-șase luni, Jador de la Puterea dragoste va fi plecat din țară, probabil pentru noi proiecte muzicale, mai ales că în ultima perioadă a colaborat cu Costi Ioniță, care de ani de zile face naveta între România și alte țări din Europa, dar și din America.

Jador de la Puterea dragostei
Jador de la Puterea dragostei anunt despre plecarea din Romania[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Prezentatoarea emisiunii “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela, incident neobișnuit în gală

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple.

Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva... O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador la InstaStory.

Citeste si: Philip de la Puterea dragostei, apel disperat: „Aștept ajutor de la voi”

 

Andra Volos pleacă din România

Ieri, și Andra Volos a dezvăluit că urmează să plece din România pentru o bună perioadă de timp, însă nu a precizat ce se va întâmpla în viața ei.

„Am vrut să vă zic că Moș Nicolae anul acesta a fost foarte, foarte darnic și urmează să plec foarte, foarte departe pentru două luni în următoarele 10 zile.

Nu o să îmi simțiți lipsa pentru că o să fiu foarte activă”, a spus Andra Volos pe contul său de Instagram.

Rămâne de văzut unde va pleca Jador de la Puterea dragostei, dar și ce destinație a ales Andra Volos pentru următoarea perioadă.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Philip de la Puterea dragostei, apel disperat: „Aștept ajutor de la voi”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies