Bianca de la Puterea dragostei, anunț emoționant: „Binecuvântată de Dumnezeu...”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, anunț pentru fani

Ce s-a întâmplat cu Bianca de la Puterea dragostei la miezul nopții. Tânăra a dezvăluit emoționată de ce întâmplă în viața sa.

Bianca de la Puterea dragostei și-a împlinit un mare vis. După mai mulți ani, frumoasa fostă concurentă din casa Puterea dragostei a dezvăluit că a reușit să își vadă visul împlinit cu ochii.

După ce zilele trecute a mers la Mary și la Robert pentru a împodobi bradul, Bianca de la Puterea dragostei a decis să facă acest lucru și în casa sa și, cu ajutorul Bernei, cele două au reușit să decoreze bradul asșa cum și-au dorit, folosind decorațiuni aurii, roșii și albe.

Rezultatul este unul wow, iar Bianca a făcut și un vlog în care le-a arătat susținătorilor săi rezultatul.

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu frumoasa blondă

„Momentul mult așteptat! De ani de zile îmi doresc să împodobesc bradul în căsuța mea, să mă prindă sănătoasă, împlinită din multe puncte de vedere și binecuvântată de Dumnezeu cu așa oameni ca și voi care să mă susțină.

Ce îmi pot dori mai mult? Poate încă o familie, dar mai bine să îi dăm timp timpului și în 2021 să aveți parte de un vlog în 2. Mulțumesc! Sărbători fericite”, a anunțat Bianca pe contul său de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei și-a împodobit bradul[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

Bianca de la Puterea dragostei locuiește cu Berna

După ce s-a despărțit de Philip Albu, Berna de la Puterea dragostei a reluat prietenia cu Bianca, iar acum se înțeleg mai bine ca niciodată, iar acum locuiesc împreună și sunt sprijin una pentru cealaltă în toate momentele dificile din viața lor, dar și în momentele frumoase. Imediat după ce au terminat de împodobit bradul, Bianca a făcut un Tik-Tok alături de prietena sa, iar filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare.

De sărbători, Bianca a dezvăluit că va merge pentru câteva zile acasă la Berna, la familia acesteia, așa că, în urmă cu câteva săptămâni nu se gândea să mai facă bradul în București. Dar Bianca de la Puterea dragostei s-a răzgândit.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Găbiță de la Craiova a revenit în casa Puterea dragostei! Cum a fost primit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies