CINCI LUCRURI PE CARE SIGUR NU LE STII DESPRE EPILAREA DEFINITIVA

CINCI LUCRURI PE CARE SIGUR NU LE STII DESPRE EPILAREA DEFINITIVA
CINCI LUCRURI PE CARE SIGUR NU LE STII DESPRE EPILAREA DEFINITIVA

Epilarea este o tehnică de înfrumusețare la care femeile apelau încă din cele mai vechi timpuri.

Dacă pe vremea Cleopatrei egiptencele apelau la soluții de îndepărtarea părului cu zahăr, mai târziu au apărut și metode moderne care le scăpau pe femei de părul nedorit. Odată cu trecerea anilor, femeile au început să folosească aparatele de ras, cremele depilatoare, ceara refolosibila sau de unica folosinta și depilatorul electric. 

Astăzi, femeile au ca aliat de incredere tehnologia de epilare definitivă cu laser dioda sau IPL. (lumina intens pulsata).

Iata cinci lucruri pe care sigur nu le stiai despre epilarea definitiva:  

1. Epilarea definitiva este un tratament aparut inca din anii 1900.

Desi pare un tratament nou aparut pe piata, epilarea definitiva a fost descoperita inca din anii 1900, de catre dermatologii care foloseau lumina laser pentru eliminarea alunitelor. Ulterior, acestia au dezvoltat laserul pentru eliminarea firelor de par nedorite si, in scurt timp au fost lansate multiple tehnologii de epilare definitiva, cele mai cunoscute fiind laserul dioda si IPL-ul (lumina intens pulsata). 

-Epilare definitiva cu laser dioda si IPL in centrele Nomasvello-

2. Tratamentul de epilare definitiva reduce semnificativ timpul, banii si energia investite in obtinerea unei pieli fine.  

Parul este unul dintre tesuturile cu cea mai rapida dezvoltare din intreg corpul uman.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daca alegem varianta de epilare cu ceara, ar trebui sa vizitam saloanele de infrumusetare cel putin de 2 ori pe luna, iar daca ne-am epila doar cu lama, ar insemna sa ne radem parul zilnic. 

In comparatie cu aceste metode clasice de eliminare a pilozitatii, epilarea definitiva ajuta la inlaturarea firelor de par in circa 1,5 ani, prin sedinte programate la 4-6-8 saptamani, in functie de cat de repede creste parul de la o sesiune la alta.

Apoi sunt necesare doar sedinte de intretinere anuale. Acest lucru inseamna mai mult timp si energie castigate pentru a desfasura alte activitati si hobby-uri, precum si mai multi bani economisiti pe parcursul vietii.

Mai mult, o piele epilata definitiv inseamna ca esti gata oricand sa faci orice iti doresti, fie ca e vorba de o escapada la munte, o intalnire cu prietenii sau o iesire la piscina.               

Pe parcursul vietii ratam o mulțime de clipe frumoase din cauza părului nedorit, de aceea este timpul ca acest incovenient să rămână doar o amintire. 

3. Epilarea definitiva elimina nu doar parul nedorit, dar si foliculita. 

Tratamentul de epilare definitiva este singurul remediu care trateaza, dar si previne foliculita, infectia inestetica a foliculului pilos, manifestata prin fire de par crescute pe sub piele, iritații și mancarimi. 

Prin distrugerea firelor de par nedorite, se elimina si radacinile care cauzeaza foliculita.

4. Epilarea definitiva este eficienta chiar si pe piele inchisa la culoare.

Epilarea definitiva cu laser dioda si IPL este un tratament eficient si sigur chiar si pe pielea bronzata sau inchisa la culoare. Centre Nomasvello au patentat tehnologia Sun&Safe, prin care se foloseste un gel conductor, pentru a proteja pielea si, in acelasi timp, a maximiza eficienta procedurii de eliminare a parului in exces.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Epilarea definitiva in centrele Nomasvello-

5. Rezultatele epilarii definitive sunt evidente chiar dupa prima sedinta.

Desi este un tratament de durata, care se finalizeaza dupa aproximativ un an de zile, rezultatele se vad in circa 10 zile de la prima sedinta, cand pana la 30% din firele de par in faza anagena sunt eliminate.

Mai mult, centrele Nomasvello ofera gratuit testarea epilarii definitive, pentru a te convinge fara niciun cost ca este o procedura care ti se potriveste.

Asadar, acum poti uita de metodele clasice de epilare si te poti bucura de o piele catifelata, de durata.

sursa foto: www.nomasvello.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies