Horoscop 18 decembrie 2020! Află ce zodie o să aibă o zi excelentă!

Horoscop zilnic vineri, 18 decembrie 2020!
Horoscop zilnic vineri, 18 decembrie 2020!

Consultă horoscopul zilei de 18 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur sunt invidiați la locul de muncă!

Horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor importante din vieţile zodiilor. Ai întotdeauna idei bune, dar nu știi cum să le pui în aplicare corect, în mediul tău de lucru, dar şi acasă. Fii mai direct și impune-te ori de câte ori consideri că este necesar. Pierderile sunt întotdeauna triste și frustrante, așa că ar trebuie să te gândeşti mult la lucrurile care te întăresc şi te fac fericit.

Iată previziunile acestei zile!

Zodia Berbec

Să ai grijă de tine nu este un lux, este o necesitate, așa că pune-te pe primul loc în acest moment. Fii atent la simptomele de răceală și gripă şi mergi la medic cât de repede poţi.

Zodia Taur

Dacă te invidiază colegii tăi, este timpul să iei măsuri și să demonstrezi că ești competent pentru funcția pe care o deții.

Dacă eşti coordonatorul unei echipe, vei avea o zi dificilă din punct de vedere al comunicării cu subalternii tăi.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 16 decembrie 2020! Află ce zodie o să fie trădată în dragoste înainte de sărbătorile de iarnă!

Zodia Gemeni

Un moment bun pentru a petrece în doi și pentru a trăi momente frumoase împreună.

Horoscopul zilnic de vineri, 18.12.2020, le recomandă nativilor Gemeni, mai ales celor singuri, să fie deschiși să cunoască oameni noi mai ales in aceasta perioada.

Zodia Rac

Pe acest drum greu, relația ta a avut suișuri și coborâșuri. Prețuiește-i pe cei care te iubesc și te susțin mult, dar ține cont că trebuie să te iubești și pe tine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020 recomandă nativilor zodiei Fecioară să comunice mai mult

Zodia Leu

O schimbare în alimentație ar fi foarte bună pentru tine, așa că nu ezita să o faci. Rezultatele vor apărea și, mai mult decât atât, nu te vei mai simți mereu obosit.

Zodia Fecioară

Dacă ești singur, ar fi bine să fii puțin mai prietenos, să ieşi din "carapacea" ta.

Socializarea este o adevărată hrană pentru suflet.

Horoscop zilnic vineri, 18 decembrie 2020!
Horoscop zilnic vineri, 18 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Balanță

E timpul să pui cărțile pe masă și să arăţi ce eşti cu adevărat dispus să faci pentru a-ţi salva relația. Fii sincer și nu te concentra doar pe ceea ce îți dorești tu, pentru că într-o relație e vorba de două persoane.

Zodia Scorpion

Acceptă mai mult ajutor de la colegii cu experienţă din jurul tău. La urma urmei, ești copleșit de treabă și nu te poti ocupa singur de toate sarcinile.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 14- 20 decembrie 2020. Scorpionii au parte de schimbări

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Nu îţi mai trăi viaţa în funcţie de părerea oamenilor. Eşti nefericit pentru că vrei să-i mulţumeşti mereu pe ceilalţi şi niciodată pe tine însuţi.

Zodia Capricorn

Ai o oportunitate excelentă de a-ţi mărturisi sentimentele sincere. Nu îţi fie teamă să îi spui „te iubesc” partenerului tău.

Zodia Vărsător

Profită de oportunitățile pe care le ai și arată-ți competența deoarece mulţi minunați şi importanţi te privesc.  Este momentul să strălucești și să arăți ce poți.

Zodia Pești

Trebuie să înveţi să te iubeşti şi să te simţi bine în pielea ta. Eşti un om extraordinar, dar, în ultima vreme, te-ai subestimat.

Te aşteptăm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce ţi-au rezervat astrele. Îţi dorim o zi cu multe zâmbete!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies