Carmen de la Sălciua, gravidă?! Ce a declarat manelista

carmen de la salciua copil gravida
Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România

Carmen de la Sălciua a reușit și de această dată să-și șocheze fanii. Artista s-a dat de gol și urmăritorii cred că interpreta lor preferată este însărcinată.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta are mii de fani pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu toate noutățile apărute în viața profesională, dar și personală. Recent, fanii au fost șocați de anumite declarații pe care manelista le-a făcut, dând impresia că aceasta ar fi gravidă.

Carmen de la Sălciua, gravidă?!

Carmen de la Sălciua reușește de fiecare dată să-și emoționeze ascultătorii cu ajutorul melodiilor pe care le interpretează, dar și prin declarațiile pe care le face.

Recent, cântăreața a fost destul de activă în social media, acolo unde s-a decis să fie extrem de deschisă întrebărilor pe care fanii i le-au adresat.

Citeste si: Un alt "război" în showbiz! Bianca Drăgușanu o atacă pe Carmen de la Sălciua

Câteva urmăritoare au întrebat-o pe vedetă dacă aceasta crede că un copil poate repara o relație care pare că nu mai merge: ”Nu! Nu înțeleg gândirea asta! Facem un copil să ne lege mai mult! Nimic mai fals! Un copil îl faci atunci

când te iubești unul pe altul. Dacă trebuie să găsesc un motiv să mă lege de un om, înseamnă că nu sunt suficient de legată de el și asta înseamnă că nu îl iubesc suficient sau el pe mine. Și dacă e așa, de ce să supunem suferinței un suflet nevinovat?”, a răspuns aceasta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

carmen de la salciua copil bebe
Carmen de la Sălciua răspunde întrebărilor celor care o urmăresc cu multă sinceritate[Sursa foto: Instagram Carmen de la Sălciua]

Carmen de la Sălciua a vrut să-și deschidă și mai mult sufletul în fața urmăritorilor și le-a mărturisit acestora că bărbații care au plecat din viața ei, au reușit să se schimbe în bine datorită învățăturilor pe care le-au luat de la artistă.

Citeste si: Alex Velea și Carmen de la Sălciua au o legătură secretă?! Care este relația dintre cei doi: „Ce prostie faci!”

”Este irelevant acum! Tot ce știu e că din prn mine au reușit să recunoască multe aspecte ale vieții și ale iubirii. Lucuri care le-au fost folositoare și probabil le sunt în relațiile pe care le au acum. Am marcat viața fiecărui om care a trecut prin viața mea și sunt sigură că în sensul frumos”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

carmen de la salciua copil insarcinata
Carmen de la Sălciua are mii de fani pe rețelele de socializare, acolo unde postează de fiecare dată noutăți din viața ei[Sursa foto: Instagram Carmen de la Sălciua]

Carmen de la Sălciua le-a spus fanilor și ce anume nu suportă absolut deloc la un bărbat. Femeia a reușit să fie sinceră până la capăt și a vrut să arate și partea mai puțin bună atunci când ești îndrăgostită până peste cap, dar te pierzi pe tine.

”Nu sunt de acord să bea. Ce poate fi atrăgător la un bărbat carea bea? Și plus de asta nu aș suporta privirile oamenilor care s-ar uita la mine cu privirea aceea: ”Săraca fata, ce bărbat are!”.

Cunosc atâtea cazuri și atâtea compromisuri de genul acesta”, a declarat cu sinceritate, Carmen de la Sălciua.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rosanna Davison a născut în secret doi băieți, după ce a pierdut 14 sarcini

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Like Creața este însărcinată pentru prima dată: „Primul ei ornament”

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies