Raed Arafat, despre sărbători: "Acest lucru nu putea avea loc..."

raed arafat anunt sarbatori
Raed Arafat face un apel către toți românii, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă

Raed Arafat trage un semnal de alarmă înaintea sărbătorilor de iarnă și îi îndeamnă pe toții românii să fie precauți atunci când se vor reuni cu familiile și prietenii.

Raed Arafat face un apel către toți românii, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Șeful DSU este indignat de toate invitațiile pe care le-a văzut cu ocazia petrecerii Crăciunului.

Raed Arafat, despre sărbători

Țara noastră trece în continuare printr-o situație de criză,  din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă crește de la o zi la alta, iar autoritățile încearcă să găsească soluții complete pentru a combate virusul ucigaș.

Citeste si: COVID-19 Grecia: Lockdown total de sărbători

Raed Arafat face un apel către toți românii și îi îndeamnă să respecte regulile impuse de autorități și să fie atenți la indicațiile medicilor. De asemenea, Șeful DSU a făcut referire și la acele localități care au ieșit din carantină, dat fiind faptul că cetățenii au respectat măsurile de siguranță.

raed arafat declaratii sarbatori
sărbătorile de iarnă vor fi diferite în acest an, din pricina pandemiei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"S-a văzut că 14 zile nu sunt suficiente (pentru o reducere a ratei de infectare care să facă posibilă ieşirea din carantină a unei localităţi, n.r.). Au fost necesare între 21 şi 29 de zile(...) Acest lucru nu putea avea loc decât cu sprijinul populaţiei.

Vreau să mulţumesc celor care au participat cu noi în acest efort(...) Sibiu a intrat în carantină pe 16 noiembrie cu 13,43 la mie şi a ieşit în 13 decembrie, cu 4,86 la mie. La Zalău, s-a intrat cu 9,96 şi s-a ieşit cu 3,52. Similar, la Bistriţa, la Baia Mare", a declarat Raed Arafat pentru un post de televiziune.

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

Raed Arafat se arată contrariat de invitațiile pe care le-a văzut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta susține că nu ar trebui organizate întâlniri cu grupuri mari de persoane și îndeamnă cetățenii să fie precauți.

raed arafat anunt craciun
sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi iar autoritățile îndeamnă românii să respecte regulile impuse[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

"Cât mai puțin contact, cât mai puţină mobilitate şi portul măştii (sunt recomandate în această perioadă) Am văzut invitaţii la petrecerii: 'Veniţi că va fi petrecere discretă şi nu va vedea nimeni'. Nu există aşa ceva! În secunda în care aceste petreceri se organizează şi se află de ele, eu sunt convins că vor interveni şi vor lua măsurile cele mai serioase împotriva celor care le organizazază colegii mei de la ordine publică.”,

a precizat Șeful DSU.

Raed Arafat mai spune că este foarte periculos ca în acest an să ne strângem cu familia și rudele, precum făceam în fiecare an. 

”E un risc major în aceste zile să organizăm petreceri şi dansuri în timpul sărbătorilor. Mai degrabă, să facem sărbători mai restrânse anul acesta şi să putem să ne bucurăm mai bine de ele anul viitor", a adăugat secretarul de stat.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies