5 filme de Crăciun romantice, care te vor face să simți magia sărbătorilor

5 filme de Crăciun romantice, care te vor face să simți magia sărbătorilor
5 filme de Crăciun romantice, care te vor face să simți magia sărbătorilor

Filmele de Crăciun aduc magia acestei sărbători în casa dumneavoastră. Iată cele mai bune 5 astfel de producții, pe care să le urmărești alături de persoana iubită.

Crăciunul nu are același farmec, dacă nu ne uităm și la câteva filme romantice, care au în prim plan această sărbătoare. Așadar, în acele zile pline de magie, faceți-vă timp și pentru suflet și urmăriți câteva producții senzaționale, care, cu siguranță, o să vă facă să priviți cu alți ochi această sărbătoare. 

Cele mai bune filme romantice de Crăciun

Ca să vă fie mai ușor să vă decideți la ce filme romantice să vă uitați de Crăciun, noi v-am pregătit o listă cu cele mai apreciate astfel de producții.

Stați fără grijă, că veți avea de unde să alegeți. Oferta este extrem de variată și de bogată, pentru toate gusturile. 

1. Crăciunul la castel

A Princess for Christmas este un film din 2011, dar nu și-a pierdut nici acum farmecul. Acesta spune povestea unor copii din Statele Unite, care ajung la un castel din Europa, în preajma Crăciunului. Mama lor, Jules, se va îndrăgosti iremediabil de fiul ducelui.

Roger Moore, Sam Heughan și Katie McGrath au rolurile principale.

2. Poveste de iarnă

Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt și Russell Crowe vin în fața dumneavoastră în această producție romantică. Este vorba despre o poveste de dragoste magică, care o să vă schimbe perspectiva asupra unor aspecte din viață. 

3.

Felicitarea de Crăciun

The Christmas Card este despre iubire, loialitate și despre surprizele pe care ți le poate oferi viața, atunci când te aștepți mai puțin. 

4. Holidate

Filmul, apărut anul acesta, este o combinație perfectă între comedie și romantism și merită urmărit în compania persoanei iubite. Luke Bracey și Emma Roberts sunt doi străini care decid să-și petreacă sărbătorile împreună.

Ce va ieși din această înțelegere, vedeți pe Netflix. 

5. Last Christmas

Aceasta este tot o comedie romantică, ce o are drept protagonistă pe Emilia Clarke, devenită celebră după rolul din ”Game of Thrones”. Filmul spune povestea unei persoane depresive, care își găsește salvarea datorită iubirii. 

Filme de Crăciun, disponibile pe Netflix

Dacă filmele prezentate mai sus nu vă încântă sau nu sunt suficiente, pe Netflix găsiți o gamă largă de astfel de producții.

Celebra platformă s-a pregătit serios pentru această perioadă a anului. 

Iată doar câteva dintre filmele de Crăciun, pe care le puteți viziona pe Netflix:



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies