Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare neașteptată cu doi maneliști celebri

mona puterea dragostei concurenta manelisti proiect
Mona a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei"

Mona de la "Puterea Dragostei" i-a lăsat pe toți mască atunci când s-a filmat alături de doi cântăreți celebri, de manele.

Mona de la "Puterea Dragostei" și-a făcut apariția pe rețelele de socializare alături de două nume "grele" din industria muzicală. Fosta concurentă a show-ului le-a povestit fanilor despre un nou proiect muzical alături de Copilul de Aur și Vali Vijelie.

Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare inedită

Mona Stoian își uimește din nou fanii prin cea mai nouă apariție în social media. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că va urma să apară într-un videoclip de manele alături de Copilul de Aur și Vali Vijelie.

Mona nu a ezitat să-și împartă fericirea cu fanii pe care îi are pe rețelele de socializare, iar comentariile de felicitare nu au întârziat să apară.

Citeste si: Cristian Marinescu a vorbit cu părinţii lui, la Puterea Dragostei! Ce au spus aceştia despre frumoasa Aya?!

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" va dansa într-un videoclip alături de cei doi maneliști: „Bună seara, dragilor! Sunt alături de Sorinel și de Vali Vijelie.

Urmăriți-ne, urmează un nou clip!”, a declarat Mona.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

mona stoian puterea dragostei manelisti muzica
Mona Stoian de la "Puterea Dragostei" a reușit să-și clădească o viață liniștită în afara concursului[Sursa foto: Instagram Mona]

„Se va numi Viața de tine!!! Vă pupăm!”, le-a transmis și Vali Vijelie celor care îi urmăreau.

Mona de la "Puterea Dragostei" a fost într-o relație cu George, dar dragostea lor nu a triumfat până la urmă.

Citeste si: Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că este însărcinată

„Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema. Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei”, a spus Mona atunci când a intrat în casa iubirii.

De asemenea, la începutul competiției, Mona a descris și ce așteptări are de la un viitor partener cu care ar putea să-și construiască un viitor măreț.

mona puterea dragostei concurenta
Mona de la "Puterea Dragostei" a reușit să treacă peste toate greutățile cu care a întâmpinat-o viața[Sursa foto: Instagram Mona]

„Nu aș accepta niciodată că bărbatul de lângă mine să mă mintă, să mă înșele și să fie gelos. Sunt o femeie greu de cucerit și îmi intri greu în grație, dar dacă vrei să mă ai trebuie să lupți!”, a spus Mona pe atunci.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies