Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, victimele unei rețele de infractori: „Sunt hărțuit”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, victimele unor escroci

Ce se întâmplă cu Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu de doi ani. Fostul prezentator TV a dezvăluit prin ce dramă trece.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trec prin clipe cumplite. Fostul prezentator TV a depus o plângere la poliție pentru șantaj pentru a pune capăt acestei situații, după ce timp de doi ani a fost hărțuit alături de familia sa.

Mădălin Ionescu susține că mai mulți indractori au folosit pozele sale, inclusiv pentru a falsifica permise de conducere folosite în Statele Unite. În cadrul unui live pe Facebook, Mădălin Ionescu a anunțat prin ce situație trece alături de familia sa.

Citeste si: Raluca Bădulescu a desfiinţat-o pe Cristina Şişcanu! “Ținuta ta este o mascaradă și nu vă meritați locul aici! Bătaie de joc!"

„Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau ale unor stalkeri, ale unor hărțuitori clasici.

Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au probleme de doi ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Raluca Bădulescu a mitraliat-o pe Roxana Nemeș, la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de Facebook.

Mădălin Ionescu, victima unor escroci

Mădălin Ionescu a fost contactat de mai multe femei, care i-au spus că au fost escrocate.

„Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care sub diverse pretexte încearcă să le escrocheze pe aceste femei. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci, cu mine, cum ar veni.

Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă, dar o fac și în acest moment există câteva sute de conturi false pe Instagram în mod special cu pozele mele. Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România”.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Diana Senteș de la Exatlon are Covid-19 după ce a devenit mamă: „Sunt foarte supărată”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies