Horoscop 20 decembrie 2020! Află ce zodie se mută în casă nouă și cine are un câştig financiar neaşteptat!

Horoscop zilnic duminică, 20 decembrie 2020!
Horoscop zilnic duminică, 20 decembrie 2020!

Consultă horoscopul zilei de 20 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Berbecii se îndrăgostesc de un coleg de la locul de muncă.

Horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor importante din vieţile zodiilor. Fii atent la posibilitățile de creștere ale afacerii de familie. Ai mari şanse să-ţi vezi visul împlinit în următoarea perioadă. Inspiri pace, liniște, armonie și, mai ales, siguranță atunci când trebuie să iei decizii importante. Iată previziunile acestei zile!

Zodia Berbec

Această zi tinde să fie ideală pentru a găsi pe cineva care să-ți atragă atenția. Ești din ce în ce mai atrasă de un coleg de serviciu sau de facultate, iar gândurile îți zboară mereu la el.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20- 26 decembrie 2020. Trei zodii, devastate de Crăciun

Zodia Taur

Perioada stresantă a Sărbătorilor de iarnă te epuizează complet.  Din păcate, chiar acum trebuie să lucrezi mai mult dacă vrei să-ţi atingi scopul.

Zodia Gemeni

O veste neașteptată pe plan sentimental îţi dă viaţa peste cap. Horoscopul zilei de duminică, 20.12.2020, le recomandă nativilor Gemeni să cântărească bine opţiunile înainte de a lua o decizie importantă în viața lor.

Zodia Rac

Treci printr-o criză critică în relația ta și acest lucru poate fi fatal dacă nu există o comunicare bună. În ultima vreme nu ai fost atent la dorințele partenerului tău de viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscopul din 20 decembrie 2020 vine cu vești nefericite pentru nativii zodiei Capricorn

Zodia Leu

Este momentul ideal să investeşti în afacerea pe care o deții, chiar acum, înainte de Sărbătorile de iarnă. Ai şanse mari să obţii un profit uluitor.

Horoscop zilnic duminică, 20 decembrie 2020!
Horoscop zilnic duminică, 20 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Te muți într-o casă nouă, după o perioadă lungă în care ai visat să faci asta.   Să te pregăteşti pentru că renovările casei te vor obosi destul de mult.

Zodia Balanță

Maturizează-te şi fii mai atent la deciziile pe care le iei. Ești foarte atent supravegheat de superiori şi rişti să-ţi pierzi locul de muncă dacă nu-ţi schimbi atitudinea.

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 decembrie 2020. Peștii se îndrăgostesc

Zodia Scorpion

Nu lăsa nimic la voia întâmplării săptămâna aceasta.

Finanțele tale vor fi în continuă creștere şi este momentul perfect să-ţi cumperi maşina pe care ţi-o doreşti de mult timp.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Durerea și simptomele unei răceli puternice ți-au dat planurile peste cap. Nu-ţi pierde optimismul pentru că te faci bine până la Sărbători.

Zodia Capricorn

Niște probleme de ordin juridic îți vor strica toată vacanța. Abia după Crăciun o să primeşti o veste bună!

Zodia Vărsător

Ești în permanenţă cu gândul la vacanță și nu mai ai răbdare. Încearcă să lași toate lucrurile în ordine pentru că este posibil să ai o inspecţie la locul de muncă.

Zodia Pești

Dacă te simți anxios și trist în relaţia de cuplu, trebuie să-i spui neapărat partenerului de viaţă. Nu mai eşti fericit de ceva timp şi ar trebui să iei măsuri cât mai repede posibil.

Te aşteptăm şi mâine, pe kfetele.ro, să citeşti horoscopul zilnic. Îţi dorim o zi minunată, cu succese pe toate planurile. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies