Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. 5 idei importate de la americani

Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. 5 idei importate de la americani
Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. 5 idei importate de la americani

Decorarea casei de Crăciun poate fi o misiune destul de dificilă. Noi vă prezentăm 5 idei importate de la americani, care cu siguranță o să vă ușureze munca.

Cu toții am rămas impresionați de modul în care își decorează americanii casele, în perioada sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă nu ați ajuns până în Statele Unite, să vedeți cu ochii dumneavoastră, în filme tot ați observat, cu siguranță, că aceștia își transformă locuințele în adevărate opere de artă. 

Idei ”furate” de la americani, pentru decorarea casei de Crăciun

Americanii sunt deja cunoscuți pentru opulența de care dau dovadă, atunci când vine vorba despre decorațiunile pentru casă, mai ales cele folosite de Crăciun.

Aceștia iubesc culorile vii, spre deosebire de nordici, de exemplu, care preferă aranjamentele mai simpliste, în culori pastelate. 

La americani, culorile roșu și verde sunt reginele sărbătorilor de iarnă. Nu mai vorbim de luminițe, care sunt așezate peste tot în casă, dar și în exteriorul casei. Și fundițele roșii sunt la mare căutare peste ocean. Bradul trebuie să fie cât mai mare, împodobit spectaculos, iar șemineul neapărat trebuie să aibă șosetele atârnate și încărcate cu daruri. 

Dacă și dumneavoastră vreți să vă transformați casa într-o locuință a lui Moș Crăciun, inspirați-vă din decorațiunile americanilor. Veți găsi și în magazinele de la noi din țară absolut tot ceea ce veți avea nevoie. 

Iată ce idei au fost importate de la americani: 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

1. Luminițe și ghirlande atârnate peste tot în casă

2. Coronițe de brad pe ușa de la intrare

3. Luminițe pe tot exteriorul casei

4. Reni, sănii, oameni de zăpadă, toți cu luminițe, așezați în curte 5. Șosete mari, roșii, atârnate de șemineu

Cum ne decorăm locuințele de sărbători

Nu zice nimeni să vă decorați casa exact cum o fac americanii, mai ales dacă nici nu stați la curte.

Totuși, puteți să ”împrumutați” anumite obiceiuri de peste ocean, ca să aduceți magia Crăciunului și în casa dumneavoastră. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În cazul în care locuiți la apartament, lucrurile sunt destul de simple. Pe ușa de la intrare, puneți neapărat o coroniță de brad, care să fie împodobită cu globulețe și cu fundițe roșii. 

Pe lângă brad, care trebuie să fie cât mai luminos, puteți să cumpărați și ghirlande, pe care să le atârnați prin casă. De asemenea, puteți decora și balconul cu luminițe sau cu ghirlande de brad.  Cei

care locuiesc la casă au mai multe variante la îndemână. Dacă sunteți un mare fan al Crăciunului și nu vă deranjează excesul de luminițe, atunci puteți împodobi toți pomii pe care îi aveți în curte. 

Cumpărați-vă un ren sau doi, formați tot din luminițe, și așezați-i în curte, la intrarea în casă. Dacă dispuneți de o sumă mai mare de bani, puteți chiar să vă decorați casa pe exterior cu luminițe, exact ca în filmele americane. 

Evident că dacă ați plantat un brăduț în curte, nu are rost să mai cumpărați unul tăiat și să-l puneți în casă. Treceți direct să-l împodobiți pe cel de afară. Aveți totuși grijă la ornamente, pentru că unele se pot strica dacă ninge, este vânt puternic sau dacă plouă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies