Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență efervescentă în emisiune

Ce planuri de viitor are fosta concurentă, după ce a fost în camera roșie cu Cristian Marinescu.

Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență extrem de efervescentă în casa dragostei. Tânăra a reușit să fie protagonista unui moment fierbinte, atunci când s-a lăsat filmată alături de Cristian Marinescu în camera roșie. Tânăra a fost eliminată și acum se află acasă, în Germania, acolo unde locuiește cu familia, iar după ce toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, Delia Lina a vorbit despre momentul fierbinte de la Puterea Dragostei.

Tânăra a fost pusă la zid de către colegii săi de competiție, dar și de unii fani ai emisiunii, care nu au înțeles că totul a fost un joc pentru ea.

„Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo.

După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Citeste si: Marinescu și Delia de la "Puterea Dragostei"... au făcut show în camera roșie! Atenție, ipostaze interzise minorilor!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro


Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată”, a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei, despre planurile de viitor[Sursa foto: Instagram]

Ce au spus concurenții după ce au văzut-o pe Delia în camera roșie

Delia a mai povestit povestit și că Andrada, fosta colegă care a avut o reacție exagerată după ce a văzut scena din camera roșie, și-a cerut scuze în afara emisiunii, imediat după ce a văzut imaginile și contextul.

Cât despre băieții care au comentat și au condamnat-o pentru dezinvoltura sa, Delia are un singur mesaj: „Dacă o să intru înapoi o să merg cu toți în camera roșie, ca să nu mai zică niciunul nimic”.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei își dorește să revină în emisiune[Sursa foto: Instagram]

În plus, Delia nu exclude o altă emisiune, unde crede că ar putea să fie o ispită bună și ar putea să se distreze, așa cum a încercat să fie și la Puterea dragostei, dar a fost înțeleasă greșit:

„Vreau să fiu ispită, cred că aș fi una bună”, a mărturisit Delia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies