Retea de Cremsnit cu foi Boromir

Retea de Cremsnit cu foi Boromir
Retea de Cremsnit cu foi Boromir

Cremșnitul cu foi Boromir e un desert simplu de preparat pentru că te ajutăm să sări peste etapă în care pregătești foile. În pachetul de foi Boromir găsești 3 foi de foietaj, așezate într-o tavă de carton în care poți să asamblezi cremsnitul.

Pentru că vrem să facem lucrurile mai confortabile pentru tine, acum poți să comanzi online foile de cremșnit Boromir, oriunde în țară https://www.boromirmarket.ro/foi-de-cremșnit-380g.html. 

Pe www.boromirmarket.ro găsești toate bunătățile pe care noi le pregătim zi de zi pentru ține, de la cozonaci, chec, prăjituri, la bomboane, prune în ciocolată, alune în ciocolată, la făină, mălai și gris. Stai cu ochii pe noi, pentru că, în fiecare săptămâna lansăm noi produse de care tu să te bucuri, la un click distanță. 

Rețeta Boromir de Cremșnit cuprinde 3 foi de foietaj în loc de două foi de cremșnit, două straturi de cremă de vanilie și puțin zahăr pudra presărat la sfârșit. 

Dacă vrei să obții  un cremșnit pe care să îl savurezi imediat după ce l-ai pregătit, îți spunem un mic secret. Încălzește cuptorul la 180 de grade, peste foile Boromir de foietaj adaugă zahăr pudra și pune-le la cuptor timp de 2-3 minute. 

Între timp, poți să te apuci de cremă de vanilie. Pentru cremă ai nevoie de următoarele ingrediente:

 

  • 1 l lapte
  • 250g zahăr
  • 3 ouă
  • 100g amidon de porumb
  • 50g unt
  • 20g zahăr vanilat
  • Răzătura de la o lămaie

 

Foile de cremsnit le poti cumpara online de pe site-ul nostru.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După ce te-ai asigurat că ai ingredientele, trebuie să parcurgi următorii doi pași pentru a prepara crema de vanilie.

 Pasul numărul 1: 

Într-un bol, separă gălbenușurile de albușuri, peste ele pune zahărul, untul, coajă rasă de la o lămâie, un vârf de linguriță de sare și amestecă toată compoziția cu mixerul până se topește tot zahărul. Adaugă amidonul și continuă să amesteci până când vei obține acea consistență statică dar care, în același timp, curge.

 Pasul numărul 2:  

Fierbe la foc mediu laptele cu zahărul vanilat sau păstaia de vanilie până când laptele atinge punctul de fierbere. După ce laptele a fiert, ia oală de pe foc și amestecă-l cu compoziția obținută din gălbenușuri, zahăr, unt și amidon. 

După ce ai omogenizat compoziția, pune oală din nou pe foc până când cremă începe să fiarbă.

Focul trebuie să fie mediu și să ai grijă să alegi o oală ce nu lipește. Cât timp cremă stă pe foc, amestecă încet cu o lingură din lemn. Zahărul vanilat, esența de vanilie sau păstaia de vanilie au arome de vanilie diferite. 

Zahărul vanilat oferă o aromă subtilă de vanilie cremei. Esența de vanilie are gustul cel mai popular de vanilie, folosit în majoritatea prăjiturilor. Pasta de vanilie oferă un gust rafinat, diferit de cel clasic.

În funcție de preferințe, poți opta pentru oricare dintre cele 3 opțiuni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Transferă crema de vanilie din oală pe o farfurie și acoper-o cu o folie alimentară. Folia să fie lipită de crema de vanilie, în felul acesta, cremă nu va face crustă. Lasă crema la răcit, la temperatura camerei. 

Asamblarea cremsnitului și moduri de servire:

După ce crema s-a răcit, mai rămâne asamblarea Cremsnitului. Dacă nu mai ai răbdare și vrei să te bucuri de cremșnit pe loc, pune la cuptor foile de cremșnit boromir după ce le-ai pudrat cu zahăr pudră, timp de 2-3 minute. Foile de cremșnit vor fi crocante și puțin caramelizate. 

Dacă optezi pentru varianta clasică, pune între straturi cremă de vanilie și lasă Cremsnitul timp de 2-3 ore la frigider înainte să îl servești. Cremsnitul se poate asambla în cutia de carton a foilor de cremșnit Boromir sau într-o tavă ce corespunde cu lungimea foilor. Tava trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 3 cm, fiind o prăjitură în straturi. Cremsnitul se poate păstra la frigider timp de 2 zile. Folosește un cuțit cu zimți pentru a-l tăia în porții. 

Dacă vrei să beneficiezi de toate texturile și aromele, savurează Cremsnitul direct cu mâna. Pentru un gust mai fresh, poți să combini cremsnitul cu câteva fructe de pădure sau căpșuni. Fructele se pot pune între straturile de vanilie și ca decor, deasupra cremsnitului. 

Poftă bună! Nu uită că pe blogul nostru https://blog.boromirmarket.ro/ poți să găsești rețete pentru cei dragi, gustoase și simplu de pregătit. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies