Horoscop 25 decembrie 2020! Află ce zodie primește o cerere în căsătorie în ziua de Crăciun!

Horoscop 25 decembrie 2020! Află ce zodie primește o cerere în căsătorie  în ziua de Crăciun!
Horoscop 25 decembrie 2020! Află ce zodie primește o cerere în căsătorie în ziua de Crăciun!

Consultă horoscopul zilei de 25 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Scorpionii suferă o dezamăgire în dragoste!

Horoscopul zilei de vineri, 25 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale ale celor mai importante evenimente din vieţile zodiilor, dar vine şi cu câteva recomandări. Ascultă mai mult și încearcă să faci mai multe lucruri pentru tine. Nu este nimic mai frumos decât să-ţi îndeplineşti dorinţele şi să faci cadouri, din suflet, într-o zi magică de Crăciun.

Concentrează-te pe oamenii buni din jurul tău și pe cei care te iubesc. Este o zi ideală pentru întâlniri cu persoane care-ţi aduc zâmbetul pe chip. Iată previziunile acestei zile! 

Zodia Berbec

Ai un moment de incertitudine în privința anumitor persoane din viața ta. Deși este o zi de sărbătoare, gândurile negre te-au copleşit.

Zodia Taur

La masa de Crăciun se dezbat și subiecte mai delicate. Cei singuri o să fie "chestionați" cu privire la situația lor amoroasă.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 26 decembrie 2020! Află ce zodie are mare noroc în dragoste!

Zodia Gemeni

Fii mai deschis cu persoana iubită și spune sincer ce te deranjează.

Horoscopul zilei de  vineri, 25.12.2020, le recomandă nativilor Gemeni să aibă curaj să zică lucrurilor pe nume fără să menajeze anumite persoane care nu merită acest favor.

Zodia Rac

Bucură-te, alături de cei dragi, de această zi cu însemnătate puternică deoarece micile momente frumoase sunt cele care-ţi rămân întipărite în memorie. Într-o atmosferă de sărbătoare o să simți că te cuprinde spiritul Crăciunului.

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020 vine cu recomandări în privința sănătății pentru câteva zodii

Zodia Leu

Caută mereu să ai activități, în timpul liber, alături de cei care locuiesc sub același acoperiș cu tine. E foarte important să comunicaţi în permanenţă, dar şi să aveţi hobby-uri comune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscop zilnic vineri, 25 decembrie 2020
Horoscop zilnic vineri, 25 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Acesta este un moment oportun să vorbeşti cu acea persoană specială care ți-a atras atenția la serviciu și care ţi-a adus zâmbetul pe buze. Vei avea parte de o zi frumoasă, cu mesaje ce te vor bucura!

Zodia Balanță

Concentrează-te pe experiențele tale, dar și pe îndeplinirea obiectivelor. Mai ai foarte puțin până când îţi vei atinge scopul şi vei obţine majorarea salarială la care visezi de mult timp.

Zodia Scorpion

O vorbă din popor spune că „faptele mereu demonstrează că vorbele nu reprezintă nimic”. Din păcate, o dezamăgire pe plan sentimental nu te ajută să vezi frumusețea acestei zile speciale.

Zodia Săgetător

Există mari șanse să primeşti o cerere în căsătorie care o să te lase fără cuvinte. Bucuria o să se manifeste la cote maxime pentru că visezi de ceva timp la momentul acesta de poveste.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 28 decembrie 2020! Află ce nativi ai zodiei au mari șanse de despărțire!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodia Capricorn

Familia îţi face multe reproşuri chiar şi în ziua de Crăciun. Tot ce îţi doreşti este să te "afunzi" în muncă şi să uiţi de orice altceva.

Zodia Vărsător

Ești în armonie cu tine însuţi, mai ales că, după o dietă lungă, ai ajuns la kilogramele dorite. Te vei bucura de momente plăcute şi vei descoperi lucruri minunate despre tine.

Zodia Pești

Acesta este un moment oportun să-i arăţi persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine. Partenerul de viaţă ţi-a tot reproşat, în ultima vreme, că l-ai neglijat şi, trebuie să recunoşti, nu e foarte departe de adevăr...

Te aşteptăm şi mâine, pe kfetele.ro, să citeşti horoscopul zilnic. Îţi dorim o zi minunată, cu multe zambete! 

Crăciun fericit!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies