Bianca Comănici se întoarce la "Puterea Dragostei"?! "Deci da, o să vin..."

bianca comanici revine puterea dragostei
Bianca Comănici și-a surprins fanii când a declarat că își dorește să revină la "Puterea Dragostei", emisiunea care a consacrat-o

Bianca Comănici și-a surprins fanii prin cele mai noi declarații. Cea mai iubită concurentă de la "Puterea Dragostei" revine în emisiune!

Bianca Comănici rămâne cea mai iubită concurentă de la "Puterea Dragostei", datorită frumuseții și simplității de care a dat dovadă din prima zi a emisiunii. Fanii o susțin necondiționat, mai ales acum că o pot vedea din ce în ce mai des, dat fiind faptul că prezintă două emisiuni la Kanal D alături de jurnaliștii Cornelia Ionescu și Alex Mihei. Bianca Comănici i-a luat prin surprindere pe toți atunci când a declarat că își dorește să se întoarcă în casa dragostei.

Bianca Comănici se întoarce la "Puterea Dragostei"

Bianca Comănici le-a declarat fanilor că își să se întoarcă în emisiunea care a consacrat-o, însă momentan acest lucru nu este posibil.

Citeste si: Bianca Comănici, anunț de ultimă oră! Cine va câștiga sezonul al treilea Puterea dragostei: „Cred că...”

bianca comanici puterea dragostei revine
fanii sunt în extaz de când au aflat că Bianca Comănici își dorește să revină la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat”, a precizat Bianca Comănici.

Ce a spus Bianca Comănici despre Livian

Bianca Comănici nu a putut să nu-i răspundă unei internaute care, în timpul emisiunii live pe care o prezintă alături de Cornelia Ionescu, i-a trimis frumoasei brunete un mesaj legat de Livian.

Citeste si: Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities!"? Primele declarații ale stilatei prezentatoare!

bianca comanici concurenta din nou
Bianca Comănici ar putea concura din nou la "Puterea Dragostei", emisiunea care i-a adus nenumărați fani[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

„Deja întrece măsura și m-a enervat cu o chestie. A zis că Livian m-a prostit la greu. O să îi spun și eu că îi doresc să fie iubită, așa cum am fost eu, și să îți găsească un bărbat așa ca Livian, care să o învețe întâi de toate, cum să aibă un viitor frumos.

Și lui vreau să îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune și că a avut răbdare cu mine și m-a tolerat și mi-a tolerat toate prostiile, pentru că e foarte greu și sunt foarte încăpățânată. Și m-a suportat și când plângeam îmi spunea „ridică-te și nu mai plânge”. Îți doresc un bărbat așa cum am avut eu, draga mea. Ești foarte nefericită!”, a răspuns Bianca Comănici, destul de deranjată.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies