Horoscop 26 decembrie 2020! Află ce zodie are o mare tensiune în familie!

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 decembrie 2020
Horoscop zilnic sâmbătă, 26 decembrie 2020

Consultă horoscopul zilei de 26 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii a două zodii suferă niște decepții!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale. Nu este un moment bun pentru a te schimbă radical. Ferește-te de lăcomie, analizează lucrurile cu calm fără să lansezi tensiuni în primul rând. Bucură-te mai mult de o atmosfera frumoasă în familie! Iată previziunile acestei zile! 

Zodia Berbec

Alege un loc frumos pentru a petrece a două zi de Crăciun cu prsoana iubita și familia. Ai niște propuneri pentru o casă nouă sau ceva important din viața ta și vrei să se materializeze.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 27 decembrie 2020! Află nativi ai zodiei au mari șanse să petreacă revelionul singuri!

Zodia Taur

Ai fost deranjat de cineva sau de atitudinea cuiva și nu mai ești în apele tale. O discuție mai prinsă s-a lasat cu tensiune într-o zi ce presupunea multă liniște.

Zodia Gemeni

Alege să fii fericit, în primul rând pentru că meriți. Horoscopul zilnic de sâmbătă, 26.12.2020, recomandă nativilor Gemeni, să caute dragostea și fericirea sinceră, fără să facă atât de multe compromisuri.

Zodia Rac

Faci o donație pentru un adăpost sau familie nevoiașă și este cea mai mare bucurie pentru tine. O să ai o zi de retrospecție pentru sufletul tău și partea materială.

Horoscopul din 26 decembrie 2020 vine cu recomandări în privința sănătății pentru câteva zodii

Zodia Leu

Te-a provocat cineva drag să spui lucruri pe care nu ți le-ai fi dorit să le spui, mai ales la o zi așa mare.

O tensiune veche te-a scos din sărite și acum regret ce ai spus.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 decembrie 2020
Horoscop zilnic sâmbătă, 26 decembrie 2020

Zodia Fecioară

Abordează lucrurile mereu fără sentimentalism sau șantaj emoțional. Ești adult și trebuie să îți asumi mereu avantajele și dezavantajele.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 decembrie 2020- 2 ianuarie 2021. 6 zodii, momente cumplite la trecerea dintre ani

Zodia Balanță

Nu te lăsa deprimat și demotivat de presiunile externe sau ale unei persoane de influență negativă. Este timpul să te relaxezi și să te bucuri de momente frumoase alturi de cei dragi.

Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion, în special cei singuri primesc mesaje sau un telefon de la o persoană dragă. Visezi cu ochii deschiși la ceva frumos ce ai vrea să ți se întâmple.

Zodia Săgetător

Adu-ți aminte că ai avut o perioada în care ai luptat mult pentru a obține ceea ce aia acum. Nu te mai bucuri de lucruri cum făceai în trecut pentru că îți lipsește motivația.

Zodia Capricorn

Concentarea ta lasă de dorit pentru că îți găseșți greu motivația având în vedere că mintea îți zboară acasă.

Evită lucrurile care îți distrag atenția pentru a nu greși ceva la locul de muncă.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Zodia Vărsător

Pe plan sentimental îți doreșți să sări niște pași și ai vrea să duci relația la un alt nivel dată fără o „funcție” clară. Ferește-te să fii „lacom” pe acest plan și lasă lucrurile să vină lin și calm.

Zodia Pești

Uneori îți este teamă să fii în pas cu ceea ce îți dorești, pentru că îți este teamă de eșec mai mult decât de câștig. Bucură-te de fiecare moment, cât de mic ar fi.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 28 decembrie 2020! Află ce nativi ai zodiei au mari șanse de despărțire!

Sărbători fericite alături de cei dragi!

Crăciun fericit!

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies