Cele mai frumoase ținute casual încep cu RESENSE! 

Cele mai frumoase ținute casual încep cu RESENSE! 
Cele mai frumoase ținute casual încep cu RESENSE! 

Unul dintre cele mai populare stilul vestimentare, daca nu chiar cel mai îndrăgit, este stilul casual.

Acesta iți permite să te îmbraci așa cum dorești pentru activitățile de zi cu zi, oferindu-ți atât libertate de mișcare, dar și un look deosebit. Stilul casual este cel care iți permite să experimentezi cel mai mult din punct de vedere vestimentar. Poți combina diferite texturi și culori, iar rezultatul vă fi unul spectaculos, cu siguranță. 

În ceea ce privește momentul zilei și locurile unde poți purta ținutele casual, este bine să știi că posibilitățile sunt numeroase.

Poți purta ținute casual oricând dorești, indiferent daca este zi sau seara. Daca ne referim la locurile unde poți purta o astfel de ținută, totul depinde doar de preferințele tale și daca exista anumite reguli de respectat. Poți opta pentru o ținută casual în următoarele situații: la locul de munca (daca nu este un anumit cod vestimentar impus), la plimbări, când ieși în oraș cu prietenii, când mergi în excursii, la cumpărături și așa mai departe.
Sunt foarte puține situațiile în care nu poți purta o ținută casual. 

Daca ne referim la articolele vestimentare din care este compusa o ținută casual, trebuie să știi că imaginația este limita. Poți alege să combini chiar piese vestimentare care aparțin altor stiluri. Poți opta pentru rochii, fuste, pantaloni, bluze, cămăși și așa mai departe. Cele mai simple ținute casual sunt cele formate din bluza casual și pantaloni sau fusta sau din cămașă și blugi.

În cazul în care ți-am atras atenția și vrei să iți comanzi diferite piese vestimentare, ideale pentru a forma ținute casual, iți recomandam magazinul online RESENSE. Aici vei găsi cele mai frumoase piese vestimentare, de calitate și din cele mai bune materiale. În continuare, vrem să iți prezentam trei dintre bluzele noastre preferate, bluze casual

Prima este Bluza dama roșie cu volane Corina, ideala pentru ținutele casual-chic.

O poți purta la o întălnire, la o petrecere intre prieteni, la locul de munca și nu numai. Aceasta bluza este fabricata în Romania și se deosebește datorita volanului din jurul umerilor. Prezinta mâneci lungi cu elastice, un șliț centru spate care se închide cu doi nasturi metalici, iar croiala să este regular fit. Bluza are o țesătură de tip satin jaquard roșu imprimat cu motive florale. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bluzele albe sunt de nelipsit din garderoba ta și reprezintă cele mai bune articole vestimentare pentru a crea bazele unor ținute casual deosebite. În acest sens, iți recomandam aceasta superba Bluza dama alba cu peplum Fiona. 

Ultima recomandare din aceasta serie este o bluza ce poate fi purtata în orice anotimp, atât că atare (spre exemplu vara), dar și în celelalte anotimpuri, cu un sacou deasupra de exemplu.

Așadar, recomandarea noastră este aceasta Bluza dama cu mâneci scurte din voal negru, Maia. 

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Speram că ți-au plăcut recomandările noastre și că le vei alege pentru a le integra în ținutele tale casual de zi cu zi!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wmYUTcbCs3g



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies