Lidia Vadim Tudor se căsătorește! Cine este logodnicul ei

Lidia Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor se căsătorește

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, se căsătorește la final de an. Cu cine se iubește tânăra în vârstă de 30 de ani.

Surpriză totală de sărbători! Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, se căsătorește. La cinci ani după ce și-a pierdut tatăl, Lidia Vadim Tudor este pregătită să ajungă în fața Stării Civile alături de bărbatul iubit.

Sfârșitul anului 2020 vine cu o nuntă neașteptată în showbiz, mai ales că Lidia Vadim Tudor a fost mereu extrem de discretă în legătură cu viața sa personală. Potrivit cancan.ro,

Lidia se pregătește să îi spună un mare „da” iubitului său, care ar fi, potrivit aceleiași surse, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un bărbat celebru! Cine i-a furat inima frumoasei vedete


Tânăra își dorește ca totul să se desfășoare în cea mai mare discreție, mai ales că și ultimii cinci ani s-au scurs în aceeași manieră, iar tânăra a evitat să vorbească despre viața sa personală.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Am fost crescute cu nişte valori şi principii”

Lidia Vadim Tudor i-a dus munca mai departe tatălui său, care întreaga viață și-a dorit ca fiicele sale să aibă parte de o educație aleasă. Din acest motiv, ea și sora sa mai mică nu au putut să facă anumite lucruri pe care tinerii de vârsta lor le considerau obișnuite.

Lidia Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor se căsătorește cu un scriitor[Sursa foto: wowbiz.ro]

„Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat.

Citeste si: Chef Cătălin Scărlătescu a scăpat de burlăcie! Ce a declarat bucătarul

Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte’’, a declarat, în urmă cu câțiva ani, fiica lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani.

Sursa: cancan.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit, după 25 de ani de relație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies