Horoscop zilnic sâmbătă, 2 ianuarie 2021! Află ce zodii au nevoie de o schimbare pe plan profesional!

Horoscop zilnic sâmbătă, 2 ianuarie 2021
Horoscop zilnic sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Consultă horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Săgetător au un invitat special- este vorba despre o persoană pe care o plac de mult timp.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 02 ianuarie 2021, oferă câteva descrieri generale pentru cea de-a doua zi a anului. Planifică împreună cu persoană iubită o cină, un moment pentru a va destinde. Trebuie să faceți ceva împreună și să uități puțin rutină de zi cu zi, mai ales că petreceți mai mult timp împreună. Iată previziunile acestei zile!

Zodia Berbec

Nu mai încerca să trăiești pentru alții și mai puțin pentru tine În ultima perioadă îți dorești să mulțumești pe toată lumea și nu vei primi nici jumătate din mulțumirile la care te astepti. Este important să te iubești mai mult decât o poate face oricine altcineva. Tu ești singurul om cu adevărat important!

Zodia Taur

Fii pregătit să suporți niște consecințe ale unei greșeli mari pe care ai făcut-o recent. Fii înțelept și asumă-ți gresela fără a mai da vina pe alții.

Știi cum se spune: „Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021! O zodie îşi cere în căsătorie jumătatea!

Zodia Gemeni

Locul tău de muncă nu te mai face fericit. Horoscopul zilnic de sâmbătă, 02.01.2021, recomandă nativilor Gemeni să își reorganizeze planurile, mai ales că este un moment oportun de a analiza ncesitatea schimbărilor pe plan profesional.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 1 ianuarie 2021! Află ce zodie are probleme dacă exagerează cu băuturile alcoolice de Revelion!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Zodia Rac

Tensiunle și intrigile au adus relația de cuplu într-un punct foarte fragil.

Mare grijă la deciziile pe care le iei în această zi, să nu regreți mai târziu.

Horoscopul din 2 ianuarie 2021 aduce recomandări în privința relațiilor sentimentale pentru câteva zodii

Zodia Leu

Ai vrea să te apropii mai mult de o persoană dragă care-ți place foarte mult. Nu știi cum să faci pașii astfel încât să nu primești un refuz.

Horoscop zilnic sâmbătă, 2 ianuarie 2021
Horoscop zilnic sâmbătă, 2 ianuarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Ești foarte agitat și, de asemenea, neglijent cu îndatoririle sau sarcinile tale de seriviciu.  Concentrarea ta este aproape de zero pentru că încă nu ai încheiat oficial petrecerile de revelion.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 3 ianuarie 2021! O zodie primeşte un bonus financiar!

Zodia Balanță

Uită de oamenii care nu te prețuiesc și nu își dedică nici măcar jumătate din ce le oferi tu. Această „etapă” proastă te-a consumat și ai nevoie de o pauză pentru a te reface.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodia Scorpion

Gândește-te la ceea ce vrei pentru viitorul tău și nu uita că este esențial să fii pregătit pentru a îndeplini așteptările tuturor din jurul tău. Alege atent și cu analiză multă pentru a nu da greș.

Zodia Săgetător

Cineva foarte special care-ți este apropiat și foarte interesat de tine iti transmite diverse mesaje subliminale. Așa că cel mai bine este să fii atent și să inviți persoana respectivă în oraș, undeva unde puteți socializa mai mult.

Zodia Capricorn

Atenție la comportamentele nesănătoase și explozive pe care le ai în această zi de 02.01.2021. Trebuie să controlezi bine emoțiile tale, astfel încât să nu se întâmple ceva mai grav și să te afecteze pe toate planurile.

Zodia Vărsător

Practică activități ușoare, odihnește-te și dormi mai mult de acum înainte. Ai carențe mari la capitolul somn în ultima perioada.

Zodia Pești

Nu mai da totul dacă nu simți că există o posibilitate de creștere sau că nu ești apreciat la locul de muncă. Cel mai important lucru este să fii corect dar să îți întinzi "antenele" și către un alt loc de muncă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies