Roxana Buzoiu, surprinsă alături de Bogdan Mocanu: „Încă suntem doi nebuni...”

Roxana de la Puterea dragostei
Roxana de la Puterea dragostei, mesaj despre Bogdan Mocanu

Roxana de la Puterea dragostei le-a oferit surpriza anului 2020 susținătorilor săi. Cu cine a fost surprinsă fosta concurentă.

După mai bine de un an și jumătate de la despărțire, Roxana de la Puterea dragostei și Bogdan Mocanu au reușit să le facă fanilor o surpriză de proporții la început de an.

Cei doi foști concurenți au format un cuplu timp de o lună pe vremea când erau concurenți în casa Puterea dragostei și s-au certat, după ce Roxana a fost surprinsă alături de fostul său iubit la mare, în timp ce se sărutau.

Citeste si: Bianca Comănici a plâns înainte de Revelion. Ce s-a întâmplat cu câștigătoarea de la "Puterea Dragostei"


Supărat, Bogdan Mocanu s-a despărțit de ea și s-a orientat către Ana Lintaru, apoi către Andra Volos. De cealaltă parte, Roxana a format un cuplu timp de câteva luni cu Iancu Sterp, apoi cu Turcu, însă de câteva luni este singură.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Codruț a părăsit casa Puterea Dragostei, după o bătaie cu Cristian Comanici! Staff-ul din Istanbul a trebuit să intervină!

Vestea că Bogdan Mocanu și Roxana de la Puterea dragostei s-au revăzut după atâta timp i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că de mult ori și-au aruncat cuvinte grele.

Însă, minunile se pare că se întâmplă la final de an, iar Roxana de la Puterea dragostei a făcut un anunț așteptat de toată lumea:

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu[Sursa foto: Instagram]

„Sunt tare bucuroasă, deoarece după ceva timp am filmat un super vlog cu Bogdan Mocanu și ce credeți?
A ieșit super frumos🤣😋, încă suntem 2 nebuni cum ne-ați cunoscut voi😝🤣🤣🤣.

În curând îl veți vedea și sperăm să vă placă și să veniți cu idei noi pentru că, cu siguranță vom mai filma și altele!
Vă pupăm 🙏🏾”, a scris Roxana pe contul său de

Instagram, iar fanii au reacționat imediat:

„Felicitări! Ați fost și veți rămâne cel mai frumos cuplu de la Puterea dragostei! Păcat că v-ați pierdut pe traseu! Dar nu spune niciodată, niciodată! Sunteți superbi! Abia așteptăm vlogul, felicitări că ați putut trece peste acea zisă ură și vă puteți respecta! Ați fost și veți rămâne cuplul istorie al Puterea dragostei”/ au fost doar câteva dintre comentariile susținătorilor și, așa cum i-au obișnuit pe toți, cu siguranță că Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu vor fi la fel de explozivi ca întotdeauna.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

O nouă relație la "Puterea Dragostei"?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies