Claudia Neghină este însărcinată în șase luni! A ținut totul secret!

Claudia Neghina este insarcinata
Claudia Neghina este insarcinata pentru prima data

Frumoasa Claudia Neghină a anunțat chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani că este însărcinată pentru prima dată.

Surpriză de proporții la începutul anului 2021. Frumoasa Claudia Neghină este însărcinată pentru prima dată.

Supermodelul a anunțat astăzi, în cadrul unei emisiuni TV că peste numai trei luni va deveni mamă pentru prima oară. Claudia Neghină va avea o fetiță, căreia i-a visat numele la scurt timp după ce a aflat că va fi mamă.

Vedeta a decis să țină totul secret până astăzi, în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani.

„Acestea este cel mai frumos cadou de Crăciun. Am visat numele fetiței mele, o va chema Sofia. Nici nu mai am 20 de ani, am împlinit 39 de ani. Dacă medicul îmi va sugera să nasc natural, așa o să fac. Fac antrenamente foarte lejere, mai mult exerciții de respirație. Nu am pofte, nu am grețuri. Nu vreau să generalizez, pentru că fiecare sarcină este în felul ei.

Eu sunt destul de calculată și de echilibrată, niciodată nu am fost pofticioasă, mănânc tot ca înainte. Mănânc mai mult, dar nu exagerez. Nu mănânc prăjeli, nu exagerez”, a dezvăluit supermodelul în cadrul emisiunii TV.

„Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor.


În plus, eu făceam foarte mult sport. (…) Mă simțeam bine. Singurele stări au fost că eram ceva mai irascibilă. Dar acum îmi dau seama de ce mă enervam din orice. Mâncam și puțin mai mult, dar nu exagerat”, a declarat Claudia Neghină.

Apropiații vedetei sunt în culmea fericirii.

Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…) Tot timpul mi-au plăcut copiii și am lucrat cu ei.

Eu am făcut liceul pedagogic. Multe prietene au copii și mi-e foarte drag de ei. Nu am avut niciodată instinctul matern. Am avut cumva presimțirea că o fetiță mă așteaptă. Nu știu de ce. (…) Cred în spiritualitate. Chiar în ziua în care am aflat că o să am o fetiță, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn și am avut numele în gând, Sofia”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Claudia Neghina
Claudia Neghina este insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Claudia Neghină, pasionată de aerobic și fitness

 

Claudia Neghină este un model internațional de succes și, în prezent, este trainer certificat de aerobic și fitness.

Citeste si: Roxana Buzoiu, surprinsă alături de Bogdan Mocanu: „Încă suntem doi nebuni...”

În afară de prezentările de modă, Claudia Neghină este extrem de preocupată de exercițiile fizice, iar acestea i-au permis ca să ia doar un kilogram și jumătate în sarcină.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Marin se căsătorește din nou?! Ce spune vedeta?

Deși lucrează de mai bine de 20 ani în modelling, blonda spune că nu i-au fost făcute niciodată propuneri indecente. „Nu mi s-au propus niciodată lucruri indecente, cred că depinde și de felul persoanei, iar eu nu cred că sunt o fire care atrage propuneri indecente. Sunt calculată, nu merg la tot felul de petreceri care se țin în afara prezentărilor…. Tentațiile sunt mari, dar dacă știi să le ții în frâu, totul iese bine”, spunea Claudia Neghină în cadrul unui interviu din anul 2012.

Întrebată cum ar trebui să arată bărbatul ideal pentru ea, Claudia a răspuns: „Nu știu. Calitățile fizice sunt irelevante, trebuie să ne înțelegem, să existe aceea chimie la prima privire”.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vlăduța Lupău, despre cununia religioasă: ”Noi suntem căsătoriți..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies