Ce bluze de damă vor fi la modă în primăvara lui 2021.

Ce bluze de damă vor fi la modă în primăvara lui 2021
Ce bluze de damă vor fi la modă în primăvara lui 2021.

Bluzele de damă care vor fi la modă în primăvara lui 2021 promovează stilul natural, lejer, dar și puțin sofisticat. Haideți să vedem cum trebuie să vă îmbrăcați, dacă vreți să respectați tendințele acestui an.

Primăvara este destul de aproape, cel puțin din punct de vedere calendaristic, și dacă vreți să vă schimbați garderoba și să o adaptați la cerințele modei, trebuie să știți exact ce bluze trebuie să purtați în lunile care vin. Vă spunem că în 2021 se poartă hainele lejere, care emană un aer romantic și sofisticat, în același timp. 

Ce bluze se poartă în primăvara lui 2021

Hainele de primăvară-vară sunt cele mai îndrăgite de femei. Și pe bună dreptate. Acestea ne permit să ne etalăm calitățile fizice, să ne simțim feminine, dar și stilate. În plus, culorile vii și imprimeurile parcă ne dau o stare de spirit mult mai bună. 

Pentru ca primăvara să nu vă prindă nepregătite din punct de vedere al garderobei, noi vă spunem exact ce bluze sunt la modă în primăvara care urmează. 

În primul rând, trebuie să știți că tendințele acestui an sunt destul de permisive, în sensul că se promovează hainele lejere, confortabile, atât în nuanțe neutre, cum ar fi gri, alb sau negru, cât și în culori vii, cu imprimeuri florale, animale, 3D sau bluzele cu dungi. 

Se poartă în continuare și bluzele sau tricourile cu desene animate sau cu diferite inscripții sau logo-uri.

La mare căutare în această primăvară vor fi hainele în țesături duale. Indiferent că vorbim despre bluze, rochii, jachete sau chiar pantaloni, vor fi la modă piesele vestimentare croite jumătate- jumătate din țesături și modele diferite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă vreți să ieșiți din tipare, purtați bluze din plasă. Acestea vă vor crea un look sexy, dar aveți grijă să nu exagerați.

Dacă purtați o bluză din plasă, încercați ca în partea de jos să vă îmbrăcați cu ceva neutru, care să nu iasă în evidență. 

Doamnele și domnișoarele care adoptă stilul mai romantic și care vor să-și scoată în evidență talia, pot purta bluze tip corset. 

Și dantela este la modă în primăvara lui 2021. Dacă optați pentru o astfel de bluză, veți avea un aer delicat și feminin. 

Cele care preferă stilul casual, pot purta tricouri cu guler polo, în care se vor simți comod. Acestea pot fi simple sau cu diferite imprimeuri sau logo-uri. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Puloverele tricotate rămân la modă 

Primăvara înseamnă soare, temperaturi plăcute și haine confortabile. Cu toate acestea, știm cu toții că acest anotimp este imprevizibil și cel puțin în prima parte, putem avea și vreme mai răcoroasă.

De aceea, nu ne putem îmbrăca direct în tricouri și în bluze subțiri, ci trebuie să avem în garderobă și câteva piese vestimentare care să ne protejeze de frig.

Cele mai bune soluții în acest caz sunt puloverele tricotate, care rămân la modă și în primăvara lui 2021. 

În ceea ce privește culorile primăverii, trebuie să știți că roșul este printre cele mai căutate, mai ales în combinație cu alb sau cu negru. Acest joc al contrastelor vă va oferi un aer sofisticat. 

Rozul și portocaliul sunt, de asemenea, culorile vedetă ale primăverii. În plus, bluzele cu buline sau cele cu mâneci largi pot fi purtate în continuare. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies