Ilinca Vandici, dezvăluire neașteptată despre Andreea Tonciu: „A făcut niște greșeli...”

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici despre Andreea Tonciu

Ce spune Ilinca Vandici despre finalista de la Bravo, ai stil! Celebrities. Prezentatoarea a spus tot ce crede despre vedetă.

La mai bine de şase luni de la marea finală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Ilinca Vandici a vorbit despre una despre finalistele show-ului, Andreea Tonciu.

Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit ce părere are despre Andreea Tonciu, după ce luni de zile concurenta a fost protagonista unor momente picante în concurs.

În cadrul unui story pe Instagram, Ilinca Vandici a dezvăluit ce crede despre fosta concurentă:

Citeste si: Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

„Andreea este un om super bun și super sincer și autentic, iar asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. A făcut niște greșeli în competiție, însă nu e datoria mea să-i fi spus asta vreodată”, a dezvăluit Ilinca Vandici pe Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Andreea Tonciu, operații estetice! Vedeta este pregătită pentru noi intervenții

După finală, Andreea Tonciu a dezvăluit că are de gând să apeleze la noi intervenții estetice pentru a arăta perfect:

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu vrea să își facă operații estetice[Sursa foto: Instagram]

„Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante. Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum.

Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, a declarat Andreea Tonciu la „Star Matinal”.

Citeste si: Ștefana Suciu de la Bravo, ai stil! a dezvăluit sexul bebelușului şi radiază de fericire! Felicitări, femeie frumoasă!

Bruneta mărturisit că soțul ei, Daniel Niculescu, o susține în privința oricărei decizii și, deși mulți au văzut-o că este extrem de vulcanică, Andreea este, de fapt, extrem de sensibilă:

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și prietenoasă. Iar uneori nu este bine deloc. Eu dacă acum cunosc o fată mă împrietenesc, dar eu nu știu dacă fata aia vrea într-adevăr să imi fie prietenă. Pentru mine toți oamenii sunt la fel. S-au schimbat multe. De mică sunt așa. Eu am explodat direct. Sunt atât de sensibilă. Chiar dacă nu dai în mine, dacă nu faci ceva foarte rău și mă atingi doar cu o vorbă, îți plâng 3 zile.

Plâng la secundă”, a adăugat diva.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Emily Burghelea este însărcinată pentru prima dată! Declarații uluitoare! VIDEO

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies