Adrian Luca de la "Chefi la cuțite" s-a căsătorit! Cum arată soția lui, Daria

adrian luca casatorie sotie daria
Adrian Luca de la Chefi la cuțite s-a căsătorit

Adrian Luca rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți de la "Chefi la cuțite". Recent, fanii au descoperit că favoritul lor s-a căsătorit.

Adrian Luca, tânărul care a participat la "Chefi la cuțite", s-a căsătorit! Fanii au rămas cu gurile căscate când au văzut cât este de frumoasă aleasa inimii lui. Arată ca o prințesă!

Adrian Luca de la "Chefi la cuțite" s-a căsătorit!

Adrian Luca a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea în cadrul emisiunii "Chefi la cuțite". Acesta a reușit să câștige inimile a mii de urmăritori și de aceea, aceștia au continuat să caute detalii despre favoritul lor.

Pe parcursul emisiunii, băiatul i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, dar a stârnit și hohote de râs, fiind un concurent cu simțul umorului.

Citeste si: Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca. "ADIO" Dana Criminala!

Recent, mai precis în luna decembrie a acestui an, Adrian Luca de la "Chefi la cuțite" i-a surprins pe toți când a fost văzut într-o fotografie alături de iubita lui, Daria, cu care s-a căsătorit. 

adrian luca sotie daria
Adrian Luca a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Chefi la cuțite[Sursa foto: Instagram Adrian Luca]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți și cu toții speră ca Adrian Luca, concurentul apreciat de la "Chefi la cuțite", să aibă o viață presărată cu iubire, așa cum merită.

Citeste si: Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

În fotografia de nuntă, Daria poartă o frumoasă rochie albă, până în pământ, în care arată exact ca o prințesă din povești. De cealaltă parte, Adrian Luca seamănă cu un cavaler, în adevăratul sens al cuvântului. 

adrian luca sotie daria
Adrian Luca s-a căsătorit cu iubita lui, Daria[Sursa foto: Facebook Abel Zla]

Fanii lui Adrian Luca de la "Chefi la cuțite" i-au transmis acestuia mesaje care mai de care mai frumoase și își doresc ca pe parcurs, concurentul lor preferat să nu cedeze în fața niciunui obstacol, asta fiindcă nu a reușit câștiga emisiunea concurs.

adrian luca sotie
Adrian Luca a reușit să-și câștige o mulțime de fani de-a lungul emisiunii[Sursa foto: Instagram Adrian Luca]

Cu toate acestea, Adrian Luca are ambiție, exact așa cum a dat dovadă și pe parcursul întregii emisiuni la care a participat. 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cea mai delicioasă reţetă de PAPANAŞI! Aşa îi prepari pe cei mai gustoşi!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies