Cum s-a răzbunat Andra Volos după ce a aflat că Bogdan Mocanu are o nouă iubită: S-a logodit!

Andra Volos
Andra Volos s-a afișat cu un inel de logodnă

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pare să își pună în aplicare un plan bine stabilit de razbunare împotriva lui Bogdan Mocanu. Ea s-a afișat la volanul bolidului său de lux purtând un inel strălucitor, care pare să anunțe o logodnă.

După relația tumultoasă, plină de împăcări și despărțiri cu năbădăi, Andra Volos și Bogdan Mocanu par a se întrece într-o cursă pentru faimă, dar și pentru a demonstra că își pot găsi liniștea în brațele altcuiva. Mai mult decat atât, frumoasa șatenă ar fi urzit și un plan de răzbunare împotriva fostului ei iubit pe care l-a cunoscut în casa Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu a declarat de curând că iubește din nou și că partenera sa îl face mai fericit ca niciodată.

Se pare că este vorba despre o brunetă celebră, mai în vârstă decât fostul concurent de la Puterea Dragostei, fiind ținută încă departe de ochii publicului de iubitul ei.


Andra Volos s-a logodit cu adevărat sau a fost doar o demonstrație din ambiție?



La scurt timp după anunțul făcut de Bogdan Mocanu, fosta sa iubită, Andra Volos, a început să apară tot mai des în compania tânărului artist, Mircea Eremia, aruncându-i priviri tandre și cuvinte cu subînțeles.
Chiar ieri, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care le prezintă internauților un superb inel cu pietre prețioase, care pare să anunțe o logodnă.

Postarea șatenei a fost lansată la scurt timp după ce Bogdan Mocanu a anunțat că iubește din nou și acest lucru a lăsat loc de interpretări.

Citeste si: Bianca Comănici și Berna au rupt prietenia! Bruneta a făcut dezvăluirea: „Nu mai vreau să știu nimic...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Conform speculațiilor, este posibil ca frumoasa șatenă să pună la cale o răzbunare pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut sau tânăra chiar este pe cale să își pună pirostriile.

Mircea Eremia i-a oferit Andrei Volos inelul?

Citeste si: Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

Speculațiile au mers mai departe, mai ales după ce Andra a declarat că Mircea Eremia a invitat-o la el acasă de Sărbători pentru a-i cunoaște mama.

Andra Volos
Andra Volos și Mircea Eremia[Sursa foto: Instagram]


„Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui”, a declarat Andra Voloș la o emisiune TV. După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră. Mi-a zis că dacă mă duc la Buftea, acolo rămân”, a mai menționat tânăra.

Să fie Mircea Eremia norocosul care i-a furat inima frumoasei Andra Volos?

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mona de la "Puterea dragostei" l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies