Ilie Năstase și-a bătut soția!? Care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la violență

ilie nastase scandal bataie sotie
Ilie Năstase și-a bătut soția

Ioana Năstase a sunat la 112 după ce soțul ei a bătut-o din cauza unui bărbat celebru. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Ioana, soția lui, au ajuns la certuri majore din cauza lui Nick Rădoi. Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți?

Ilie Năstase a bătut-o pe soția lui, Ioana

Nick Rădoi ar fi sunat-o pe Ioana, soția lui Ilie Năstase, pentru a-i face o urare de Sfântul Ion. Se pare că fostul tenismen nu a fost total de acord cu ceea ce s-a întâmplat, așa că a luat-o la bătaie pe soția lui.

Citeste si: Fostul soț al lui Brigitte Pastramă are probleme grave de sănătate! A plecat în Ucraina la tratament

De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei.

Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

ilie nastase scandal sotie
Ilie Năstase este prins într-un nou scandal[Sursa foto: Facebook Ilie Nastase]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi.

Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

„Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop. N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor.

Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a precizat Nick Rădoi.

ilie nastase sotie reclamatie
Ioana Năstase a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a bătut-o[Sursa foto: Facebook Ilie Nastase]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ioana Năstase a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a luat-o la bătaie din cauza apelului pe care l-a primit de la Nick Rădoi. Soția celebrului tenismen nu a dorit să facă plângere.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau

să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a declarat Amalia Năstase pentru un post de televiziune.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D,  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies