Încă un bebeluș în familia lui Culiță Sterp: „Abia aștept să aduc pe lume minunea”

Ileana Sterp este însărcinată
Ileana Sterp este însărcinată pentru prima dată

Bucurie de nedescris pentru familia lui Culiță Sterp. Mama Geta va deveni bunică peste numai câteva săptămâni.

Surpriză de proporții în showbiz! După ce s-a aflat că iubita lui Culiță Sterp este însărcinată pentru prima dată, tânăra a dat vestea cea mare astăzi.

Daniela a vorbit despre sarcină. Vizibil emoționată, iubita lui Culiță Sterp a dezvăluit că sarcina a fost o mare surpriză pentru toată familia, iar ea a decis să își facă testul de sarcină de ziua lui.

Simțeam că trebuie să fac un test de sarcină. Am cumpărat două și le-am făcut. Când i le-am arătat, el nu știa ce să spună, căci nu mai văzuse un test. Când i-am spus că sunt însărcinată, a sărit din pat și s-a bucurat”, a dezvăluit Daniela în direct pentru Știrile Kanal D.

În plus, tânăra a dezvăluit că cel mai emoționant moment a fost atunci când i-a auzit inima bebelușului, iar de Sfântul Nicolae, cei doi au aflat și sexul bebelușului.

Daniela a decis să țină, totuși, secret, acest amănunt. Ea a dezvăluit că va aștepta ca iubitul său să dea vestea cea mare la Survivor România, așa cum a anunțat și sarcina.

De asemenea, Daniela a dezvăluit și că Ileana, sora mai mică a lui Culiță, va deveni mamă pentru prima dată. Mama Geta este în culmea fericirii pentru că va deveni bunică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cum gestionează faimosul Culiță Sterp celebritatea și ce spunea despre experiența “Survivor România”, înainte de a pleca în Republica Dominicană

„Mi-s tare dragi copilașii 💖 Abia aștept sa aduc pe lume minunea pe care Dumnezeu a zămislit-o în pântecele mele. Sunt veșnic mulțumitoare Lui Dumnezeu pentru minunatele daruri și binecuvântări din viața mea 🙏🏽. #16weekspregnant”, a scris Ileana Sterp pe contul său de socializare în urmă cu câteva săptămâni.

Citeste si: Surpriză de proporţii în showbiz! Culiţă Sterp va deveni tătic! Primele imagini cu burtica iubitei lui!

Ileana Sterp este însărcinată
Ileana Sterp este însărcinată pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

De ziua de naștere, Doamna Geta a primit un mesaj emoționant din partea lui Culiță.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Eu, Iancu, Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!”, a postat Culiță.

Ileana Sterp este însărcinată: "Ai trăit bucuriile și necazurile noastre"

“Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru.

”,a mai scris Culiță.

"Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale", a continuat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mâine, de la ora 20:00, marea premieră a celui de-al doilea sezon “Survivor România”! Cum arată traseul sportiv și care este miza primei confruntări între Faimoși și Războinici

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies