Tiffany Trump se mărită! Fiica lui Donald Trump și-a anunțat logodna pe rețelele de socializare

tiffany trumo logodna
Tiffany Trump și-a anunțat logodna în ultima zi de mandat a tatălui său

În ultima zi de mandat a lui Donald Trump, fiica președintelui, Tiffany Trump și-a anunțat logodna cu Michael Boulos.

Tiffany Trump în vârstă de 27 de ani și-a anunțat intențiile de a se mărită cu iubitul ei, Michael Boulos. Cei doi sunt împreună de doi ani jumătate.

Tiffany Trump se mărită

Fiica lui Donald Trump și-a anunțat logodna pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu iubitul ei, Michael Boulos. Tiffany Trump a dorit să vorbească despre acest eveniment fericit chiar în ultima zi de mandat a tatălui său.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț important despre redeschiderea școlilor: „Pot să vă comunic că..."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În dreptul fotografiei pe care Tiffany Trump a postat-o pe social media, fiica lui Donald Trump a scris: "A fost o onoare să creez amintiri de neuitat dar și momente istorice, aici, la Casa Albă, împreună cu familia mea, toate la fel de importante ca și logodna alături de iubitul meu, Michael

Boulos. Mă simt binecuvântată și entuziasmată în legătură cu următorul capitol din viața mea". Cuplul nu a făcut publică o dată a fericitului eveniment.

Citeste si: Klaus Iohannis s-a vaccinat! Președintele este sub observație

Tiffany Trump a fost destul de lipsită din viața publică în ultimii patru ani, însă i-a ținut locul tatălui său in diferite campanii, inclusiv vara trecută când a oferit un discurs pentru alegerile din 2020.

Fiica lui Donald Trump a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Georgetown în luna mai a anului trecut. 

tiffany trump
Tiffany Trump și Michael Boulos se mărită[Sursa foto: Instagram Tiffany Trump]

Tiffany Trump și Michael Boulos au început să se întâlnească în 2018, când au început să fie fotografiați împreună în timpul unei prezentări de modă din Manhattan. Pe scurt, de atunci, iubitul fiicei lui Donald Trump a participat la numeroase evenimente ale familiei prezidențiale. Tot în 2018, Michael Boulos a fost introdus familiei Trump chiar de Ziua Recunoștinței, iar în luna decembrie cuplul a fost fotografiat în cadrul unui eveniment de la Casa Albă.

Donald Trump își încheie mandatul 

Donald Trump și-a petrecut ultimele zile ale mandatului în liniște și fără să mai apară în ochii publicului. Dat fiind faptul că tatăl lui Tiffany Trump a încercat să rămână la putere prin instigare la violență, s-a prăbușit în ochii susținătorilor. 

Președintele nu a mai avut apariții publice de când Congresul american a fost asaltat, iar consilierii săi au decis că este momentul ca Donald Trump să iasă din ochii urmăritorilor pentru a nu face alte declarații nesăbuite.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Joe Biden a fost vaccinat împotriva COVID-19!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Karlie Kloss este însărcinată pentru prima dată

„Ne recunoști că v-ați văzut în afară”. Rebecca aduce acuzații dure împotriva lui Antoni și a lui Criss. Cum se apără cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies