Ștefania a revenit în casa Mireasa! Ce a declarat concurenta?

stefania a revenit
Ștefania a revenit în show-ul Mireasa 2020, sezonul 2

Deși Ștefania a plecat din casa Mireasa pentru a le lăsat cale liberă lui Mihai și Biancăi, concurenta a revenit cu forțe proaspete. Ce are de demonstrat?

Ștefania de la Puterea dragostei a revenit în casa Mireasa mai determinată ca niciodată. Concurenta mai are treburi de rezolvat și vrea să demonstreze tuturor că are intenții sincere.

Ștefania s-a întors la Mireasa 2020, sezon 2

Ștefania le-a dat o șansă Biancăi și lui Mihai în timpul cât a fost departe de casa Mireasa. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a declarat că nu a văzut nicio șansă ca cei doi să aibă un viitor împreună deoarece nu se potrivesc. 

Citeste si: Gabriel de la "Puterea Dragostei" va deveni tătic?! Ce a postat fostul concurent pe rețelele de socializare

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există", a declarat Ștefania.

stefania puterea dragostei
Ștefania a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Stefania]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fetele au primit-o extrem de bine pe Ștefania, mai ales că fata le-a spus că nu dorește decât să rezolve anumite treburi și să se observe că are intenții serioase.

Citeste si: EXCLUSIV! Simona de la Puterea Dragostei a spus adevărul! Pe cine susține de la Survivor? „Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

Mihai doar a observat-o pe Ștefania, însă fata a dorit să spună că nu și-a bătut niciodată joc de concurent și mai ales, nu l-a ținut ca pe o opțiune.

stefania a revenit la mireasa
Ștefania a revenit la Mireasa[Sursa foto: Captură TV]

"Andra și Mădălina, lăsând la o parte mesajele ce le-am trimis separat, vreau să vă mai spun ceva. Nu mai vorbiți despre mine ca și cum aș fi fost un măr stricat în relația cu Mihai.

În cazul în care se întâmplă prea multe acolo în casă și nu mai țineți minte, vă reamintesc eu cum era Mihai la începutul cunoașterii cu mine, ce-mi spunea, ce-mi promitea și cum vorbea despre mine. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi spus altcineva, dar voi, prietenele mele, așa cum am considerat eu, să spuneți: 'Vai, ce fericit este Mihai acum", a spus Ștefania atunci când a sunat live în emisiune, în data de 14 ianuarie.

Ștefania este extrem de apreciată de urmăritori, mai ales că mulți au putut s-o vadă și la "Puterea Dragostei", acolo unde a făcut furori.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

EXCLUSIV! Simona de la Puterea Dragostei a spus adevărul! Pe cine susține de la Survivor? „Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Bogdan Mocanu a dat detalii despre noua iubită! Cine este femeia care i-a furat inima artistului?

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies