Jador și Simona Hapciuc de la Survivor România, noul cuplu din showbiz?! Cine l-a dat de gol pe artist?

jador survivor
Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021

Jador și Simona Hapciuc par a se fi apropiat destul de mult. Ce spun surse din anturajul celor doi concurenți de la Survivor 2021?

Jador și Simona Hapciuc de la Survivor România au fost dați de gol, dat fiind faptul că sunt extrem de apropiați în ultima vreme. Cei doi concurenți vor fi împreună?!

Jador și Simona Hapciuc, noul cuplu din showbiz?!

Bianca Comănici a fost prima care l-a dat de gol pe cunoscutul cântăreț, având în vedere că cei doi sunt prieteni extrem de buni. 

Citeste si: Jador de la Survivor România, în proces cu Brigada de Poliție Rutieră

Jador și Simona Hapciuc au ajuns să se tachineze cam des la Survivor România, ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cei doi nu vor ajunge să se iubească.

jador concurent
Jador și Simona Hapciuc de la Survivor 2021 s-au apropiat extrem de mult[Sursa foto: Instagram Jador]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Îl cunosc bine pe Jador, și știu că, la un moment dat, se va apropia mai mult de o față. Știu și de cine i-ar plăcea, cine este genul lui. Am văzut că s-a vehiculat că s-a uitat la o războinică sau că ar fi atras de Alexandra Stan. Vă spun eu că nu este așa. Jador va fi apropiat de Simona Hapciuc, ea este genul de femeie de care să fie el captivat”, a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Fosta iubită a lui Jador, Georgiana, primele reacții despre imaginile în care ar fi făcut videochat: „Nu aveți de ce să mă arătați cu degetul”

Un alt prieten de-al lui Jador a declarat că artistul va fi cucerit ieremediabil de Simona Hapciuc de la Survivor 2021.

simona hapciuc survivor 2021
Simona Hapciuc reușește să mențină interesul telespectatorilor de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

”Lui îi place să fie șeful într-o relație, dar am văzut că nici cu ea nu îi merge. O va da pe brazdă într-un final, în cazul în care va fi hotărât să facă acest lucru. Jador este imprevizibil”, a declarat sursa din anturajul lui Jador.

Jador nu a uitat-o pe Georgiana

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și asta se vede din nenumăratele mesaje pe care le primește în fiecare zi.

Cele mai multe aprecieri vin din partea femeilor care speră ca într-o zi Jador să fie atras de una dintre cele. Cu toate acestea, cântărețul a declarat că venirea lui la Survivor face parte din planul de a o uita pe fosta lui iubită, Georgiana.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea.

Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a declarat Jador.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Larisa de la Puterea Dragostei, dramă în familie „Bunica mea…”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies