Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor i-a pus pe gânduri pe internauți. Ce detaliu au observat telespectatorii Survivor 2021?

sorin puscasu razboinici
Sorin Pușcașu este printre cei mai apreciați concurenți din echipa Războinicilor

Sorin Pușcașu de la Survivor 2021 este unul dintre cei mai apreciați concurenți din echipa Războinicilor. Ce detaliu au observat fanii atunci când l-au analizat mai bine pe concurent?

Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor a fost propus spre eliminare de colegii lui. Concurentul de la Survivor 2021 a venit cu o teorie pentru care colegii lui au recurs la această măsură, dar dorește și să le demonstreze tuturor că este o persoană extrem de determinată. Fanii l-au apreciat de la prima vedere pe Sorin Pușcașu, altfel că internauții au decis să-l analizez puțin mai mult pe concurent. Ce au observat aceștia?

Sorin Pușcașu i-a pus pe gânduri pe telespectatorii Survivor 2021

Deși Sorin Pușcașu este un coechipier valoros pentru echipa Războinicilor, trei dintre colegii concurentului doresc să-l elimine.

Citeste si: Ștefania a revenit în casa Mireasa! Ce a declarat concurenta?

„Dacă cele trei persoane m-au votat pe mine. Acolo a fost clar o strategie. Cineva a venit cu o idee și restul l-au urmat.

Aici se rupe echipa. Eu am realizat strategia ei, știu cine este capul. Pot să-mi dau seama din priviri. Cred că strategia a plecat de la Albert și cred că cei trei ar trebui dezbinați pentru ca echipa să funcționeze”, a declarat Sorin.

sorin pușcașu tatuaj
tatuajul pe care în are Sorin Pușcașu de la Războinici i-a pus pe gânduri pe internauți[Sursa foto: Instagram Sorin Pușcașu]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dacă pe colegi nu i-a câștigat de partea lui, Sorin îi are pe fanii emisiunii care îl apreciază și care au dorit să-l analizeze mai mult pe concurentul de la Survivor 2021. Ce au descoperit internauții?

Citeste si: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor, Războinica de care s-a apropiat Jador! Cu cine se iubește în afara competiției frumoasa roşcată?

sorin puscasu declaratii
Sorin Pușcașu este extrem de determinat în competiția Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Sorin Pușcașu]

Fanii au observat tatuajul lui Sorin Pușcașu de pe piept, tatuaj prin care concurentul dorește să-și etaleze determinarea și puterea de care a dat dovadă până acum. Sorin are scris pe piept "Take you down". 

Motivul pentru care Sorin Pușcașu s-a înscris la Survivor 2021

Sorin Pușcașu este director de marketing în industria fashion și a practicat fotbal timp de 10 ani.

Concurentul de la Survivor România   are 30 de ani și dorește ca prin participarea la emisiune să-și depășească propriile limite.

„M-am înscris la <Survivor România> pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, a declarat Sorin Pușcașu.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa un nou joc pentru recompensă! Tensiunea în echipa Faimoșilor este la cote alarmante

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Amna și Lucian Barbu, ipostaze neașteptate în camera de la hotel, după ce au părăsit show-ul Survivor România!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies