Editie de infarct  si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”! Kanal D, primul loc in inimile romanilor; Costi Ionita, propus spre eliminare de Faimosi, dupa un joc de Imunitate dramatic

Editie de infarct  si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”! Kanal D, primul loc in inimile romanilor; Costi Ionita, propus spre eliminare de Faimosi, dupa un joc de Imunitate dramatic
Editie de infarct  si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”! Kanal D, primul loc in inimile romanilor; Costi Ionita, propus spre eliminare de Faimosi, dupa un joc de Imunitate dramatic

„Survivor Romania” ii tine pe romani in fata micilor ecrane, la Kanal D, cu o competitie uluitoare, de-a lungul careia concurentii trec prin situatii limita, adrenalina la maximum si momente traite cu sufletul la gura.

Aseara, la cel de-al doilea joc de Imunitate al saptamanii, Kanal D s-a pozitionat din nou pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate, la distanta semnificativa de urmatorul clasat.

Statia a inregistrat, in intervalul difuzarii „Survivor Romania”, 11,5% Rating si 25,1% cota de piata, pe targetul National, 8,8% Rating si 25,2% cota de piata, la nivelul publicului Comercial, si 10,1% Rating si 22,9% cota de piata, la orase. 

Peste doua milioane de telespectatori (2.030.000) din intreaga tara au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, confruntarea dramatica de aseara, minutul de aur, inregistrat la 21:43, tinand in fata micilor ecrane 2.613.000 de telespectatori.

S-a dezlantuit iadul aseara, in echipa rosie, tensiunile acumulate in ultima vreme si-au spus cuvantul si un adevarat cutremur emotional i-a zguduit pe faimosi. Si-au aruncat cuvinte grele, au strigat unii la altii cu resentimente sau pur si simplu pentru a-si impune parerea, s-au dezamagit reciproc;  si, cel mai grav, au pierdut in fata Razboinicilor, la jocul de Imunitate, cu un scor

fara drept de apel, intrand, din nou, la consiliul de nominalizare.

Razboinicii au iesit victoriosi si in acest duel, cu 10 la 3, punctul decisiv fiind inscris de Andreea, in uralele echipei albastre. Pe banca rosiilor au curs lacrimi de frustrare, de neputinta si de vinovatie. Jador si-a facut „mea culpa” in fata coechipierilor, pentru strategia care s-a dovedit necastigatoare, dar si pentru jignirile aduse Georgianei, in timpul jocului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Se pare ca energia mea negativa i-a dat inapoi ”, a conchis Jador dupa joc. Iar Catalin Morosanu a sustinut ca o  noua eliminare in echipa i-ar putea ajuta sa se „curete” de verigile slabe. „ Eu ma bucur ca am pierdut.

Aceasta echipa trebuie curatata.(...) Dupa ce ce vor ramane cei mai buni, ne vom bate de la egal la egal cu ei (n.r. –Razboinicii)
”, a spus acesta din urma.

In urma votului exprimat de faimosi in Consiliului de nominalizare, Costi Ionita a fost cel care se va afla la  judecata publicului, alaturi de Roxana Nemes, nominalizata anterior. 

Eu sunt bine.

Sunt fericit. Nu sunt atasat, nu sufar. Daca asa au decis colegii mei, nicio problema. Nu prea am adus puncte pentru echipa. Au decis cum au simtit si este foarte bine ca fac ceea ce simt ”, a declarat Costi, impacat, dupa aflarea rezultatului nominalizarilor.

In Consiliu, faimosii au mai avut ocazia inca o data sa isi explice optiunile, sa clarifice anumite situatii conflictuale.

Ne certam pentru ca avem perceptii diferite, dar nu toate sunt corecte.(...) Aici nu este vorba doar despre sport. Este vorba despre supravietuire si convietuire ”, si-a spus Zannidache punctul de vedere.

In aceasta seara, urmeaza o noua confruntare pe traseu, dar si Consiliul de eliminare. Emotiile si asteptarile concurentilor, dar si ale celor de acasa sunt uriase. Nu pierdeti, in aceasta seara, de la 20:00, o noua editie a reality-ului fenomen „Survivor Romania”, prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies