Ce secret ascunde Starlin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă de fapt Războinicul?

starlin survivor
Ce secret ascunde Starlin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă de fapt Războinicul?

Starlin, Războinicul de la Survivor România 2021, are o viață extrem de interesantă, pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Mariano Starlin Belen Medina, pe numele său real, este unul dintre Războinicii de la Survivor 2021. Deși toată lumea l-a putut cunoaște pe Starlin în cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului de supraviețuire, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Războinicul în realitate.

Starlin Medina, originar din Republica Dominicană, chiar locul în care se desfășoară Survivor România, este cunoscut în lumea showbiz-ului ca fiind un dansator talentat.

Războinicul este instructor de fitness și zumba, dar și percuționist, fiind un artist în toată regula.

starlin survivor

Starlin s-a accidentat de curând în show-ul de supraviețuire, într-o luptă cot la cot cu Faimosul Cătălin Moroșanu. Războinicul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Starlin nu a luat parte la ultimele jocuri alături de echipa sa, întrucât așteaptă încă undă verde din partea medicului pentru a intra pe traseu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cum arată iubitul războinicei Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Imagini de senzație

„Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani", a declarat Starlin.

Starlin este căsătorit și are o fetiță de 5 ani

starlin survivor

Războinicul de la Survivor are, și în viața personală, motive să se mândrească. Starlin Medina este căsătorit cu o româncă și are o fetiță de 5 ani, de care este nedezlipit. Acesta este nevoit să stea departe de „fetele lui” pentru a participa la show-ul de supraviețuire din țara sa natală, dar este bucuros că a avut ocazia să se întoarcă la origini.

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies