Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  alexandra stan Survivor Romania 2021
Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Survivor România 2021 - Aminitirile au năpădit-o pe Alexandra Stan care și-a adus aminte de bătaie încasată de la Marcel Prodan!

Alexandra Stan din echipa Faimosilor de la Survivor România a intrat în competiția pentru supraviețuire în primul rând să își depășească limitele și fricile. Cunoscută în peste 60 de țări așa cum a declarat în interviul de prezenatre, Miss Saxo Beat a vrut sa se cunoască mai bine pe ea însăși si sa  vadă că poate trece pentru zona ei de confort.

Competiția dintre Faimoși și Războinici a fost câștigate de vedete, care practic au trecu printr-o lupta corp la corp deasupra unei piscine.

După ce au intrat în “ring” câțiva concurenți ai emisiunii Survivor România 2021, Alexandra Stan a făcut un atac de panică la propriu. Plecată din zona în care a competiția se ținea, Moroșanu și Jador au alergat după ea pentru a o liniști.

Lupta pe care trebuia să o dea cu o Marilena Cuciurean de la Războinici, a scos-o din linia normalului.

Survivor România 2021- Momente dificile pentru Alexandra Stan care și-a făcut curaj pentru a intra în jocul corp la corp!

Amintirile au năpădit-o pe Alexandra Stan, gândindu-se că retrăiește momentele din anul 2013 în care a fost bătută de impresarul ei Marcel Prodan.

Imaginile cu această, vânătă la ochi și cu multe alte vânătăi și pe corp au șocat o țară întreagă!

Cătălin Moroșanu și Jador au încurajat-o cât au putut pentru a depăși momentul și a intră în joc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - alexandra stan Survivor Romania 2021

Citeste si: Alexandra Stan a rămas cu sechele după bătaia primită de la fostul ei iubit! Momente de panică la Survivor România: „O să fiu acolo cu el...”

Alexandra Stan: “Moro, eu nu vreau să joc acest joc! Nu pot să trec prin asta încă o dată. Eu am trecut prin asta și o s-o iau razna!”, a comentată această în timp ce a izbucnit în plâns.

Moroșanu: “Nu este nicio problemea! O să alegem o altă fată! Suntem alături de tine!”, în timp ce o strânge la piept pe Alexandra și o sărută pe frunte.

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - alexandra stan Survivor Romania 2021

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra Stan isi doreste cu ardoare sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021!

O parte din concurenții din echipa Faimoșilor nu a compătimit-o, ba mai mult au considerat că se "smiorcăie". Până la urmă, Alexandra Stan și-a găsit forță interioară pentru a merge mai departe în competiție și a după ce și-a făcut semnul crucii și s-a rugat și-a înfrânt totodată și niște "scheleți din dulapul" persoanal.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies