Anca Serea, despre perioada catastrofală a vieții sale: „Când am fost foarte bolnavă, am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul.

anca serea
Anca Serea este un model de mamă dedicată dar și femeie de succes

Anca Serea reprezintă un model pentru toate femeile care își doresc o familie frumoasă dar și o carieră de succes. Vedeta vorbește cu sinceritate despre viața de familie dar și despre momentele mai puțin plăcute.

Nu mai este nevoie de nicio prezentare atunci când cineva o aduce în discuție pe Anca Serea. Se știe deja că este mama a șase copii extrem de minunați și talentați, dar și o femeie de succes, având în vedere că s-a reîntors pe micile ecrane pentru a-și relua activitatea profesională. Cu toate acestea, soția lui Adi Sînă a trecut și prin momente mai puțin plăcute despre care nu îi este rușine să vorbească.

Anca Serea, despre fericire, optimism dar și despre un an plin de piedici

Deși este un om extrem de optimist și cu zâmbetul pe buze, Anca Serea susține că anul 2020 a fost la fel de dificil pentru ea cum a fost pentru toată lumea.

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”

"A fost un an plin de imprevizibil, aşa cum a fost pentru toată lumea, au fost multe provocări, dar încerc să iau şi partea bună, faptul că am ajuns sănătoşi la finalul anului şi că, deşi au fost multe momente pline de tensiune, suntem bine. Eu sunt un om optimist din fire şi sunt convinsă că totul va fi bine şi de acum încolo.", a spus soția lui Adi Sînă.

anca serea
Anca Serea este un model de mamă dedicată dar și femeie de succes[Sursa foto: Instagram Anca Serea]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Anca Serea declară că la început i-a fost destul de dficil să se obișnuiască cu sistemul online de învățământ, însă în cele din urmă a reușit să ducă totul la capăt.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

"Am trecut prin multe provocări, în special cu copiii mici cu şcoala online, cu care s-au obişnuit între timp. La început ne-a fost şi nouă greu, dar acum ţinem pasul cu acest sistem. Distanţarea socială a impus şi o serie de schimbări în programul lor, nu mai au activităţi exterioare, nu se mai văd cu colegii şi prietenii, nu am mai mers aşa des în vacanţe. Una dintre părţile bune este faptul că Adi nu a mai călătorit atât de mult şi a fost şi el mai implicat, ne-am dat seama care sunt priorităţile noastre, pentru că eram într-o goană

nebună.", a mai spus Anca Serea.

anca serea declaratii
Anca Serea s-a reîntors la pupitrul știrilor[Sursa foto: Instagram Anca Serea]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De asemenea, Anca Serea a declarat că la un moment dat a fost pe cale să-și scrie testamentul din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

"Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile.

Acum sunt bine.", a mai spus Anca Serea.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anca Serea, pe patul de spital! Vedeta are probleme de sănătate! "Hemoglobina este mare"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies