Fosta iubită a lui Livian iubește din nou! Cu cine l-a înlocuit pe fostul concurent de la Puterea Dragostei?

fosta iubita a lui livian de la puterea dragostei
Fosta iubită a lui Livian iubește din nou! Cu cine l-a înlocuit pe fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Florentina Neagu, fosta iubită a lui Livian, s-a afișat cu noul partener, într-o escapadă la munte.

După ce a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei, Livian s-a despărțit de Bianca Comănici, cea pe care a iubit-o pe tot parcursul competiției și a sărit în brațele Forentinei Neagu, povestea lor de dragoste fiind extrem de blamată și controversată.

Se pare că, pe cât de repede s-a aprins, pe atât de repede s-a și stins flacăra dintre Florentina și Livian Pop, pentru că cei doi au decis să pună stop și să o ia pe drumuri separate.

Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri, fiind surprinsă zilele trecute într-o escapadă amoroasă la munte.

Citeste si: Bianca Comănici are un admirator secret?! Cine îi trimite cadouri frumoasei brunete?

Florentina, fosta iubită a lui Livian, a postat pe pagina sa de Instagram un video în care apare alături de noul ei iubit.

Bruneta îl ține de mână și pare pregătită să pornească pe drumul dragostei alături de cel pe care l-a prezentat internauților ca fiind bărbatul de care s-a îndrăgostit în prezent.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Livian a anunțat despărțirea de Florentina printr-un mesaj pe Instagram

„După câteva luni pline de controverse și speranță...Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse...”, este mesajul postat de Livian Pop, la secțiunea de stories pe Instagram.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei" s-a îndrăgostit?! "Ai un zâmbet minunat”

La scurt timp după ce Livian a postat mesajul, Florentina i-a dat replica, transmițând și ea printr-o postare pe rețelele de socializare câteva rânduri cu subînțeles, în care vorbește despre respect și iubirea de sine.

fosta iubita a lui livian de la puterea dragostei

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ”f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi

trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat.”, se arată în postarea Florentinei.

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Hannelore de la "Insula Iubirii" are un nou iubit! Cum au reacționat fanii?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies