Bibi și iubitul său, Antonio Pican, s-au logodit

Bibi
Bibi a primit inelul de logodna

Frumoasa artistă din România a primit inelul de logodnă chiar înainte de a pleca în vacanță. Primele imagini cu inelul de logodnă.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai iubite artiste de la noi. După o relație frumoasă, cu iubitul său, Bibi a primit inelul de loogdnă, într-o locație de vis.

Bibi și iubitul său au plecat într-o excursie de vis, iar bărbatul s-a gândit că este momentul perfect pentru a-i pune întrebarea cea mare, pentru ca întreaga vacanță să fie sub semnul acestui eveniment atât de frumos din viața fiecărui cuplu.

Bibi a publicat pe o rețea de socializare un mesaj în care i-a anunțat pe fanii săi că va pleca în vacanță în Dubai, alături de iubitul ei, Antonio. Însă, totul s-a transformat într-o surpriză de proporții, în momentul în care Antonio i-a oferit inelul de logodnă chiar în aeroport, de față cu toată lumea.

Bibi s-a logodit
Bibi a primit inelul de logodnă de la Antonio Pican[Sursa foto: Instagram]

„DA! 💍 💓 Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!🥰 Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport,

am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză...a fost cu adevărat SPECIAL totul!🥺 Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE”, au fost cuvintele pline de emoțioe scrise de Bibi pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Pamela Anderson s-a măritat cu bodyguard-ul ei! La nici un an de la ultima nuntă, vedeta a spus, din nou, "DA"

Bibi
Bibi si iubitul ei au plecat in vacanta[Sursa foto: Instagram]

Bibi și Antonio Pican se iubesc din 2018

Bibi se iubește de mai bine de trei ani cu Antonio Pican, iar de câțiva ani este idolul adolescenților din România.

Citeste si: Halsey este gravidă cu primul copil! Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

 

Bianca Mihaela Lixandru, alias BiBi, este originară din București și este o vloggeriță și cântăreață de muzică pop-dance și regaetton română.

Artista a cunoscut succesul ca urmare a lansării melodiei "Ciocolata". Tânăra a împlinit 18 ani pe data de 10 mai.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anca Serea, despre perioada catastrofală a vieții sale: „Când am fost foarte bolnavă, am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul.

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Cum arată părinții Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021!

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies