Simona Hapciuc de la Survivor România, la cuțite cu colegii Faimoși! "M-au pus la zid..."

simona hapciuc declaratii survivor 2021
Simona Hapciuc este una dintre cele mai competitive concurente de la Survivor 2021

Simona Hapciuc nu a mai putut rezista și a izbucnit în lacrimi atunci când a început să povestească cum se poartă colegii Faimoși cu ea.

Simona Hapciuc este una dintre concurentele urmărite și extrem de apreciate la Survivor 2021. Cu toate acestea, conflictele cu colegii din echipa Faimoșilor au făcut-o pe tânăra mămică să cedeze. Ce a declarat aceasta?

Simona Hapciuc s-a certat cu colegii de la Survivor 2021

Tot incidentul a pornit atunci când Georgiana Lupu, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor, s-a băgat peste Simona Hapciuc atunci când aceasta vorbea.

Citeste si: Survivor 2021 schimbă Regulamentul! Ce poate face publicul?!

Deși Simona a declarat că Georgiana îi este extrem de dragă, a adăugat faptul că  aceasta are obiceiul de a interveni în discuțiile oamenilor. 

simona hapciuc faimosi
Simona Hapciuc s-a certat cu colegii de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După acest incident, colegii au reușit s-o facă pe Simona Hapciuc să plângă, dar și să mărturisească momentele cumplite prin care a trecut.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte grele. As vrea doar să se înțeleagă că sunt efectiv dărâmată înăuntrul meu. De la începutul competiției nu am gresit absolut deloc nimanui cu nimic, daca am gresit mereu m-am dus si mi-am cerut scuze si i-am rugat sa imi inteleaga comportamentul putin mai impulsiv.

Dar mereu am incercat sa ii ajut, am stat, am vorbit cu ei, cu băietii, cu fetele. Asta pentru că sunt foarte inimoasă si vreau mereu sa ajut si nu treaca si altii prin ce am trecut eu. 

Citeste si: Survivor România 1 februarie- Zanni a făcut mărturisiri cutremurătoare despre mama lui! “Pe mama am văzut-o de 4 ori în viața mea!”

M-au pus la zid si au aruncat in minte cu tot ce au putut ei. M-au facut ipocrita, falsa, mincinoasa. Am momente cand simt ca o sa clachez din punct devedere psihic pentru ca toata lumea devine foarte foarte rea. Singuara problema e ca suntem foarte rai unii cu altii si nu inteleg de ce. Trebuie sa fim o echipa unita pentru ca jocul abia a inceput, mai sunt 4 luni.

simona hapciuc survivor 2021 declaratii echipa faimosilor
Simona Hapciuc susține că Faimoșii au fost răutăcioși și i-au adresat cuvinte dureroase[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Ce facem, ne dam in cap unul altuia? Ce e cu rautatea asta?? Mie nu mi-a venit sa cred câtă rautate a iesit din ei. Sunt si eu un suflet, cate sa îndur? Ăla ma face într-un fel, ala imi spune ca nu sunt buna, ala tipa la mine. Sunt un suflet de femeie, am venit aici sa lupt pentru copilul meu sa ii ofer o viata mai buna si mi se pare ca s-au pus toti baietii in capul meu si vor sa imi dea un sut si sa ma arunce in mare”, a declarat Simona Hapciuc de

la Survivor 2021.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sînziana Iacob, mămică de fetiță sau de băiețel?! Vloggerița a făcut anunțul!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies