Artista Joss Stone a devenit mamă pentru prima dată: „Ea este cel mai frumos lucru”

Joss Stone
Joss Stone a născut o fetiță

Joss Stone trăiește cele mai frumoase clipe ale vieții sale. Vedeta a postat pe contul său de socializare primele imagini cu fetita.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai iubite artiste. Cunoscuta cântăreață de muzică R&B, reggae și soul, Joss Stone, i-a anunțat pe fanii săi că a devenit mămică pentru prima dată, într-un mod uluitor.

Artista britanică în vârstă de 33 de ani a făcut anunțul cel mare prin intermediul unui filmuleț postat pe contul său personal de Facebook în care apar iubitul ei, Cody DaLuz, dar și fetița lor.

Citeste si: Laura Micovschi urmează să devină mamă: „Am încercat trei ani”

„Am o prăjiturică foarte specială pe care am copt-o. A durat aproximativ nouă luni și este gata!”, a anunțat Stone, moment în care în cadru apare iubitul ei ținând-o în brațe pe micuța care a primit numele Violet Melissa DaLuz. „Nu-i așa că e dulce?', a continuat cântăreața.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Joss Stone
Joss Stone are o fetiță[Sursa foto: Instagram]

„Inima mea este atât de plină de dragoste. Chiar mai mult decât înainte, ceea ce era greu de imaginat. Am făcut tranziția oficială într-un părinte care crede că bebelușul lor este cel mai bun bebeluș din lume și, desigur, toată lumea vrea să vadă fotografii cu ea tot timpul! Haha! Îmi pare rău, oameni buni, pur și simplu nu mă pot abține.

🤷‍♀️. Ea este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată și cel mai tare lucru pe care l-am făcut de departe”, a dezvăluit vedeta pe contul său de socializare.

Citeste si: Laetitia Casta, mămică pentru a patra oară! Cunoscuta vedetă este însărcinată la 42 de ani!

Joss Stone și soțul său s-au chinuit să devină părinți

În luna octombrie, Joss Stone, anunțase că așteaptă primul său copil, după ce patru-cinci luni au făcut tratamente pentru a rămâne însărcinată.

Joss Stone a devenit mamă
Joss Stone a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

„I-am spus întotdeauna că nu-mi pasă cât va dura. Am spus că odată și odată se va întâmpla', a declarat Cody. „Asta m-a ajutat să rămân pozitivă', a replicat artista.

În plus, pentru a fi surpriza și mai mare, Joss Stone și soțul său au dezvăluit, de comun acord, că au ales să aștepte până când se va naște copilul pentru a afla dacă este fetiță sau

băiețel.

„Am spus de la bun început că va fi fetiță', a precizat DaLuz, partenerul lui Joss Stone.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Laura Micovschi urmează să devină mamă: „Am încercat trei ani”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit?! Ce au observat fanii

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies