Câți iubiți a avut Theo Rose? Mama ei a spus totul!

theo rose
Theo Rose

Într-o discuție extrem de sinceră cu mama ei, Theo Rose a spus totul despre relațiile pe care le-a avut.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale momentului și în viața personală este o persoană extrem de echilibrată și transparentă. Vedeta are o relație stabilă cu Alex, iubitul pe care îl arată lumii ori de câte ori are ocazia.

Au curs speculațiile despre o relație ascunsă între Theo Rose și colegul de scenă, Bogdan de la Ploiești, însă artista a negat de fiecare dată, spunând că între ei nu este nimic mai mult decât o prietenie, una extrem de strânsă.

Într-o discuție sinceră, în stilul ei caracteristic, Theo a vorbit cu mama ei despre relațiile amoroase pe care le-a avut.

„Stați așa, că mama nu știe! Cu câți băieți am fost eu? Da ’ gen, c âte relații din astea serioase, care să implice de toate? Cu sex, cu de toate...Îți zic pe față, ca să nu mai...Zi!”, a întrebat-o Theo Rose pe mama ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Două!”, a răspuns mama lui Theo Rose prompt.

Citeste si: Theo Rose spune adevărul despre colegele de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! "Nu trebuia să câștige..."

Theo Rose, probleme cumplite de sănătate: „E groaznic”

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Cântăreața Theo Rose a vorbit despre boala cu care se confruntă de ceva vreme. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities suferă de anxietate și are perioade foarte dificile atunci când îi revin atacurile de panică.

Citeste si: Sora lui Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a despărțit de soțul ei după 11 ani! Raluca Diaconu face mărturisiri incredibile

„Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport, că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult, mă rog… așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie.

Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire. Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune”, a declarat Theo Rose.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum pregătește Gabriela Cristea limoncello și care sunt pașii pe care îi urmează până siropul este gata. “Puteți să puneți și o păstaie de vanilie”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies