Andy Adetu și Roxana de la Puterea Dragostei, din nou împreună!

andy adetu si roxana buzoiu din nou impreuna
Andy Adetu și Roxana Buzoiu au format un cuplu pe când participau la Puterea Dragostei

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au fost văzuți din nou împreună. Ce relație există acum între Andy Adetu și Roxana Buzoiu?

Andy Adetu și Roxana Buzoiu au format un cuplu extrem de apreciat de public pe vremea când au participat la Puterea Dragostei. Deși păreau făcuți unul pentru celălalt, dragostea n-a reușit să-i țină aproape. Au reușit să fie împreună doar câteva săptămâni, iar apoi inima frumoasei brunete s-a îndreptat spre un concurent grec. Acum, cei doi foști iubiți s-au afișat din nou împreună.

Andy Adetu și Roxana de la Puterea Dragostei, din nou împreună

Relația lui Andy Adetu cu Roxana Buzoiu a fost una destul de aprinsă. După ce s-au cunoscut și s-au iubit la Puterea Dragostei, bărbatul i-a povestit lui Dani Mocanu, prietenului său, toată povestea dintre el și concurentă. De la o simplă istorisire până la un adevărat scandal, a fost doar un pas.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri despre scrisoarea misterioasă pe care a primit-o

andy adetu roxana buzoiu
iubirea dintre Andy Adetu și Roxana Buzoiu nu a rezistat trecerii timpului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dani Mocanu a folosit toate informațiile oferite de Andy Adetu și le-a transpus într-o piesă pe care a lansat-o în mediul online. Ba mai mult, fostul iubit al Roxanei Buzoiu susținea că acesteia i-ar fi plăcut acest lucru.

Citeste si: Claudia Neghină este însărcinată în șase luni! A ținut totul secret!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

“Andy Adetu a spus numai aberatii, prostii și minciuni. A zis ca melodia respectivă se potrivește fix cu povestea noastra, cea pe care am trait-o eu și Andy în Casa Puterea Dragostei. A susținut ca s-ar fi văzut cu mine după ce videoclipul a fost urcat pe youtube și că amândoi am fi râs și că mi-ar fi plăcut. Total neadevărat! Nu, dragul meu, nu ne-am vazut si nu am discutat despre acest videoclip.

Eu nu am ras deloc după ce am văzut videoclipul. E o mare minciuna. Te injosesti rau de tot pentru niste followeri in plus, pentru bani și ca să apari într-un videoclip! Pe lângă toate acestea, mai și spui minciuni la televizor. E urat de tot. A reieșit clar că Dani Mocanu avea piesa gata făcută cu două luni înainte să te apuci tu să îi povestești asa-zisul scenariu inspirat din povestea ta de dragoste cu mine.
Deci... doar te-ai băgat în seamă”, spunea Roxana la momentul respectiv.

andy adetu roxana buzoiu impreuna
Andy Adetu a reușit s-o enerveze de multe ori pe fosta lui iubită de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Andy Adetu]

După ce s-a despărțit de Andy Adetu, Roxana Buzoiu l-a luat în colimator pe Bogdan Mocanu, cel cu care a și avut o relație. După câteva certuri și amenințări cum că fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-ar fi văzut pe la spatele cântărețului cu un alt bărbat, cei doi s-au despărțit.

De asemenea, Roxana Buzoiu a avut o relație și cu Alex Turcu, cel cu care nu a rezistat prea mult împreună, dar pe care l-a iubit foarte mult și după care a suferit o bună perioadă de timp.

roxana buzoiu andy adetu
Roxana Buzoiu a trecut prin multe scandaluri din pricina lui Andy Adetu[Sursa foto: Instagram Roxana Buzoiu]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Am început să ne certăm foarte mult și de aceea nu mai păstrăm legătura. Ne-am certat din anumite motive și am decis de comun acord să ne despărțim.” spunea Roxana.

După ce a mărturisit acum ceva timp că are o relație cu un bărbat misterios, Roxana Buzoiu a fost văzută acum în preajma lui Andy Adetu. Oare între cei doi mai poate fi ceva după atâta amar de vreme?

Doar foștii concurenți de la Puterea Dragostei pot confirma acesta lucru, dar și un mic videoclip pe care l-au filmat împreună și l-au postat pe o rețea de socializare.

 

@andyadetu.official

Revedere cu Roxana! Va era dor de noi? #foryou #putereadragostei

♬ sunet original- Andy Adetu



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Roxana Buzoiu suferă după Alex Turcu de la "Puterea Dragostei", dar iubește din nou!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies