Marius Elisei, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Oana Roman „Sunt bine...”

oana roman si marius elisei
Oana Roman si Marius Elisei

Marius Elisei a oferit primele delcarații după ce s-a aflat că divorțează de Oana Roman.

Fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a dat primele declarații după divorțul de mama fetiței sale. Cei doi s-au prezentat în instanță pentru  a finaliza separarea, pe cale amiabilă însă. La scurt timp, bărbatul a vorbit pentru prima dată despre situația în care se află cei doi.

„Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult.

Nu sunt într-un loc potrivit”, a spus Marius Elisei, pentru  Fanatik.ro.

Oana Roman a avut însă mai multe de spus despre ziua de astăzi. Se pare că programul vedetei este extrem de încărcat, după cum aceasta a declarat.

„Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce.

În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate. Deși Oana a fost destul de discretă în ceea ce privește motivele divorțului și afișează o imagine de femeie puternică, un detaliu îi macină sufletul vedetei.

Aceasta susține că una dintre cele mai mari neîmpliniri ale cuplului era faptul că nu va mai putea rămâne însărcinată din cauza problemelor de sănătate din trecut, fapt care a declanșat o frustrare fără margini în sufletul lui Marius Elisei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Marius Elisei, postare nouă cu o tânără sexy! Ce au observat internauții în miez de noapte?

Oana Roman nu mai poate avea copii

oana roman si marius elisei

Povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Marius Elisei  îi aduce în prezent lacrimi în ochi Oanei Roman, care se află acum în pragul divorțului. Cei doi au împărțit momente extrem de frumoase și au trăit bucuria de a deveni părinți, odată cu venirea pe lume a micuței Iza.

Cu toate acestea, problemele de sănătate ale Oanei, care s-au declanșat în urma primei sarcini, le-au umbrit fericirea celor doi, întrucât aceasta nu va mai putea aduce pe lume un frațior sau o surioară pentru micuță.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Vedeta s-a obișnuit cu gândul că nu va mai putea fi mamă niciodată, dar se pare că soțul vedetei nu a putut suporta acest gând.

Citeste si: Oana Roman divorțează de Marius Elisei! Nu mai este cale de împăcare!

„Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte.

Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, a spus Oana Roman, cu un zâmbet amar pe chip, în emisiunea „Trairi alaturi de Andreea Mantea”.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies